Skip to main content

Legal Counsel, määräaikainen

Oletko sinä uusi lidliläinen?

Etsimme nyt Legal & Compliance -osastollemme määräaikaista Legal Counselia vahvistamaan tiimiämme perhevapaan ajaksi. Tämä lakiosaston tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, joka nauttii liiketoiminnan juridisesta ja sopimuksellisesta neuvonnasta sekä lainmukaisuuden varmistamisesta. Osasto vastaa Lidl Suomen lakiasioista, yrityksemme tietosuojasta, riskienhallinnasta, vakuutuksista sekä compliance-kulttuurimme kehittämisestä, kouluttamisesta ja jalkauttamisesta yhdessä kansainvälisen organisaatiomme kanssa.

Tässä monipuolisessa tehtävässä keskeisimpiin vastuualueisiisi kuuluvat esimerkiksi markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan juridinen neuvonta, immateriaalioikeudet, yhtiöoikeudelliset asiat sekä yhtiön moninaiset sopimusasiat. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Lidl Suomen sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja haluat tarjota parasta tukea monipuolisissa sopimuksiin liittyvissä teemoissa. Osallistut myös henkilöstömme kouluttamiseen vastuualueisiisi kuuluvien juridisten asioiden suhteen.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoon Niittykummussa. Hybridi-mallimme mukaisesti voit työskennellä osittain myös etänä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä tammikuussa 2025. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja kestää arviolta vuoden.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, sinulla on juridiikan ylempi korkeakoulututkinto (OTM).
  • Muutaman vuoden relevanttia työkokemusta. Olet työskennellyt yritysjuridiikan parissa joko yrityksessä tai asianajotoimistossa.
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Kansainvälisenä organisaationa olemme säännöllisesti yhteydessä emoyhtiömme sekä muiden Lidl-maiden lakiosastojen kanssa.
  • Järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä. Lainmukaisuuden varmistaminen on meille erittäin tärkeää, ja toivottavasti sinullekin.
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja. Olet helposti lähestyttävä lakiasiantuntija ja innostunut myös henkilöstön kouluttamisesta

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Varmistamme palkkatasa-arvon yrityksessämme yhdenvertaisella palkkausjärjestelmällä. Tämän tehtävän aloituspalkka on 4800 €/kk, mutta palkkaus tarkentuu valitun henkilön kokemuksen, osaamisen ja lopullisten vastuiden mukaan.
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisten lakikiemuroiden parissa - työsi päivittäistavarakaupan ytimessä on täynnä elämää. Roolissa saat loistavan mahdollisuuden nähdä, että millaista Legal Counselin työ on Inhouse-roolissa.
  • Kuuden prosentin henkilökunta-alennuksen myymälöissämme, e-passin ja erilaiset kumppanuusedut. Tarjoamme myös muun muassa vauvapakkaukset, tuemme lidliläisten hyvinvointia työterveyshuollolla ja käytämme vuosittain 2,5 miljoonaa euroa työntekijöidemme kouluttamiseen.
  • Reilun työilmapiirin ja työpaikan, jossa saat olla oma itsesi - olemme sitoutuneet tekemään töitä turvallisen työympäristön sekä yhdenvertaisuuden eteen. Arvomme ovat tehokas toiminta, arvostus, luottamus, käytännönläheisyys ja yhteisöllisyys, ja meillä toimitaan näiden mukaisesti.
  • Joustavat työajat, modernit työskentelytilat Espoon Niittykummussa ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Haluamme, että työ ja vapaa-aikasi pysyvät hyvässä balanssissa.

 

Tule työkaveriksemme!

Lakiosastollamme kahdeksanhenkisessä tiimissä vallitsee rento tekemisen meininki ja vakavasti otettavia asioita tehdään iloisella asenteella. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja lakiosastomme viihtyy toisinaan myös yhteisten aktiviteettien parissa. Tiimi myös muistaa juhlistaa yhdessä niin pieniä kuin suuriakin onnistumisia!

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 27.10.2024 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Head of Legal & Compliance Tiina Lencioni (puh. 050 367 3371) vastaa ilomielin kysymyksiin  tiistaina 22.10. klo 14-15 ja torstaina 24.10. klo 10-11.


HAUN AIKATAULU

Alla näet kuvauksen rekrytointiprosessin etenemisestä. Hyödynnämme hakijaviestinnässä sähköpostia ja puhelinyhteydenottoja, joten seurailethan näitä kanavia rekrytointiprosessin aikana.

Vko 44  Hakemusten esikarsinta
Vko 44  Puhelinhaastattelut
Vko 44-45  1. Haastattelukierros
Vko 46  2. Haastattelukierros
Vko 46-47 Suositusten tarkistaminen ja valintapäätökset
Vko 48 Työsopimus

Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, ja sitoudumme tasa-arvoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tule työkaveriksemme!
Entry Date01.01.2025

Lidl Finland vaikuttavuus

Lidl Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Lidl Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja fyysiseen terveyteen, luokissa Ympäristö ja Terveys.
Upright data for Lidl Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Lidl Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Legal Counsel, määräaikainen

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö, Etätyö

Julkaistu 17.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti