Skip to main content

Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden aloittaa urasi liikejuridiikan parissa alan parhaiden asiantuntijoiden joukossa. Haemme useampaa Legal Traineeta työskentelemään Helsingin toimistollamme

Trainee-jaksomme on palkallinen 4-6 kuukautta kestävä määräaikainen työsuhde. Työ on kokopäiväistä ja alkaa talvella 2025. Moni KPMG:läinen on saavuttanut vakituisen työpaikan juuri Trainee-ohjelmamme kautta! 

Legal Traineena meillä pääset esimerkiksi 

  • Avustamaan yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa 
  • Laatimaan yritysjärjestelyihin ja yrityskauppoihin liittyviä due diligence-selvityksiä sekä muita dokumentteja 
  • Avustamaan julkishallinnon vaihtelevissa projekteissa mm. julkisten hankintojen, sopimusoikeuden sekä ajankohtaisten lakiuudistusten ja niitä koskevien selvitysten parissa. 
  • Avustamaan myös muihin oikeudenaloihin liittyvissä tehtävissä kiinnostuksesi mukaan (mm. työoikeus, tietosuoja, immateriaalioikeus ja finanssialan sääntelykokonaisuudet) 
  • Osaksi KPMG:n lakipalveluiden lähes 100 hengen liikejuridiikan asiantuntijaporukkaa, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä vero- ja liikkeenjohdon sekä IT-konsultoinnin asiantuntijoiden sekä laajan kansainvälisen juristiverkostomme kanssa 

Toivomme sinulta 

  • Olet 3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut oikeustieteen maisteri 
  • Kykyä työskennellä sujuvasti suomen ja englannin kielellä, arvostamme etenkin molempien kielten virheetöntä ja sujuvaa kirjallista ilmaisua 
  • Mahdollinen aiempi työkokemus liikejuridiikan parista katsotaan eduksesi 
  • Kaikkein eniten kuitenkin toivomme sinulta innokasta ja oma-aloitteista asennetta tekemiseen! 

Miksi juuri KPMG? 

Meille on tärkeää tunnistaa nuoret osaajat jo uransa varhaisessa vaiheessa ja siksi panostammekin siihen, että saat Trainee-jaksosi aikana parhaat mahdolliset edellytykset uuden oppimiselle ja työssä kehittymiselle. Trainee-jakson aikana pääset työskentelemään monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa kokeneiden kollegoiden ohjauksessa. Saat oman nimetyn KPMG-kummin tukemaan kasvuasi ja vastaamaan kysymyksiisi. KPMG tarjoaa dynaamisen työympäristön, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen. Vahva luottamus, yhdessä tekeminen ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi ovat kulttuurimme kulmakiviä. 

Innostuitko? Hae meille Traineeksi! 

Nyt on sinun vuorosi - come and thrive with us! Toivottavasti olet yhtä innoissasi tulevasta Trainee-jaksosta KPMG:llä kuin mekin. 

Milloin: Mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 22.9.2024

Miten: Lähetäthän hakemuksesi vain rekrytointijärjestelmän kautta, sillä tietosuojasyistä emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. Kun haet, lisääthän mukaan CV:si, hakemuskirjeesi sekä viimeisimmän opintorekisteriotteesi/tutkintotodistuksesi. Huomioithan, että voit samalla hakemuksella hakea useampaan tehtävään. 

Jos sinulla herää kysymyksiä Trainee-jaksosta, meistä KPMG:stä työnantajana tai rekrytointiprosessista yleisesti, voit olla yhteydessä Tax & Legal -palveluiden osalta Talent Acquisition Advisor Jasminiin, [email protected] / +358 44485 4546. Mikäli tarvitset apua rekrytointiprosessissa vamman tai erityistarpeen vuoksi, olethan yhteydessä meihin. Voimme tarvittaessa mukauttaa työnhakuprosessiamme huomioiden tuen tarpeesi. 

KPMG Finland 

KPMG Finland on ylpeä tasavertaisten työmahdollisuuksien tarjoaja, jonka toiminta perustuu yhteiseen päämäärään ja arvoihin. Olemme sitoutuneet luomaan kunnioittavan, osallistavan ja avoimen työpaikan, jossa kaikki työntekijämme voivat kasvaa täyteen potentiaalinsa. Kannustamme sinua työskentelemään meillä sellaisena kuin olet, sillä uskomme, että monimuotoinen henkilöstö on menestyksemme avain ja että eroavaisuutemme johtavat vahvempiin näkemyksiin ja innovaatioihin. Jos tunnistit itsesi yllä olevasta, laitathan hakemusta tulemaan - toivomme, että tulet luomaan uusia mahdollisuuksia kanssamme. 

 

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Legal Trainee

Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Harjoittelija

Julkaistu 02.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti