Haemme asiakkaallemme Lintskun Leipomolle leipuria keikkatyösuhteeseen!
Leipurina työnkuvaasi kuuluu herkullisten leivonnaisten, rapeiden leipien ja muiden tuoretuotteiden esivalmistelu, leivonta, pakkaaminen sekä leipomon yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Halutessasi voit päästä tekemään myös lisätunteja kuljetusten tai myyntipisteiden toiminnan parissa. Leipomo sijaitsee Helsingin Konalassa.
Työ sijoittuu pääsääntöisesti ma-la klo 6-14 tai 00-08 välisiin kellonaikoihin. Kevään aikana työtunteja sinulle kertyy arviolta 15 h/3 viikkoon, mutta tarkoista tuntimääristä keskustelemme tilanteesi mukaan. Kesällä 2025 on myös mahdollisuus lisätunteihin, joten tässä on hyvä mahdollisuus löytää samalla itsellesi mukava kesätyö!
Toivomme sinulta
- Katsomme eduksesi koulutuksen tai aikaisemmin työkokemuksen leipomoalalta. Perehdytämme sinut kunnolla tehtäviisi, eli ei hätää vaikka tuotteemme ei aluksi olisi sinulle tuttuja
- Innokasta asennetta leipomotyöskentelyä kohtaan ja omatoimista työotetta
- Päätyökielenä toimii suomen kieli, mutta osaan työtehtävistä riittää myös englannin kieli
- Hygieniapassi tarvitaan työhön, mutta voit hankkia sen myös myöhemmin
- B-ajokortti katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle
- Hyvän, käytännönläheisen perehdytyksen
- Mahdollisuuden päästä kehittymään leipomoalalla lisätienestien parissa
- Sinulle sovitaan keikkatyösuhde sijaisuuden ajaksi Eilakaislan kanssa, mutta voit päästä työllistymään tämän jälkeen asiakkaallemme
- Palkkasi määräytyy matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimuksen mukaan, mutta voit jättää palkkatoiveesi jo hakuvaiheessa
Koska luit ilmoituksen jo tänne saakka, niin jätäthän hakemuksesi alla olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Julia Saunamäki puh. +358 50 5135 157/ [email protected]
Haku alkaa 23. tammikuuta 2025 ja päättyy 9. helmikuuta 2025, klo 23.59 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö, määräaikainen sijaisuusLintskun Leipomo
Linstkun Leipomo on kotimainen perheyhtiö, jossa leivotaan omin käsin, omassa leipomossa muun muassa: lihapiirakoita, munkkirinkeleitä, rahkapullia ja juureen leivottua hiivatonta maalaisleipää.
Yritys on saanut vaikutteita aikamatkustamalla menneisiin vuosiin. Leipä- ja leipomotuotteiden poikkeuksellisia valmistustapoja on opittu jo monia sukupolvia sitten. Yksi tavoista on ollut leivän leipominen ilman perinteistä leivinhiivaa, joka tekee leivästä ulkoa ihanan rapean ja sisältä sopivan kostean.Tätä perinnettä on jatkettu tarjoamalla asiakkaille hiivatonta maalaisleipää.