Skip to main content

Haemme pikaisella aloituksella osaavia lihanleikkaajia syksyn sesonkiin HKScan Finland Oy:lle Outokummun toimipisteeseen!

Etsimme Asiakkaallemme HKScan Finland Oy:lle kesän sesonkiin kokeneita lihanleikkaajia.

Työ on erittäin fyysistä ja rutiininomaista. Toivomme hakijoilta kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään itsenäisesti tuotantolinjalla osana muuta tiimiä. Tehtaassa käsitellään naudan lihaa. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, 6-14 välillä, 40h / viikossa. Työtä on tarjolla täyspäiväisesti joulukuun 2024 loppuun saakka ja työ alkaa mahdollisimman nopeasti.

Odotamme työntekijältä:

  • Suomen tai englannin kielen taitoa
  • 18 vuoden ikää
  • Aikaisempaa kokemusta lihanleikkauksesta (erityisesti nauta)
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti
  • Hygieniapassia - olethan valmis suorittamaan

Tarjoamme sinulle:

  • Liha-alan tes mukaisen palkkauksen (urakkapalkka), jossa huomioidaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä
  • Henkilökuntaedun tehtaanmyymälässä
  • Autamme sinua löytämään majoituksen sesongin ajaksi
  • Mahdollisuuden olla osana tunnettua suomalaista yritystä

Barona hoitaa rekrytoinnin, mutta työsopimus solmitaan HKScan Finland Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan heti hakemuksesi tulemaan CV:n kera! Aloitamme haastattelut välittömästi.

Huomioithan, että GDPR-syistä emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. Lähetäthän siis hakemuksesi virallisia reittejä pitkin.

Hae paikkaa viimeistään 23.10.2024 20:59 mennessä.

HKScan Finland Oy

110 vuoden kokemuksella me HKScanissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi ja Tanska, missä noin 3 600 ammattilaistamme valmistaa vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa kuluttajien erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® ja Rose®. Kehitämme ilmastoystävällisempää tapaa tuottaa ruokaa. Pörssilistatun HKScanin jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2023 oli lähes 1,2 miljardia euroa. www.hkscan.com.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lihanleikkaaja

Barona Teollisuus
83500 Outokumpu
Joensuu
Kuopio
Varkaus
Mikkeli
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti