Skip to main content

Liikennejärjestelmäsuunnittelija

Keski-Pohjanmaan liitto hakee liikennejärjestelmäsuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet osana Keski-Pohjanmaan liiton suunnittelun asiantuntijatiimiä, joka vastaa maakunnan kehittämisen kokonaisuuden suunnittelusta ja kehittämisen koko elinkaaresta.

Päätehtävänäsi on vastata liikennejärjestelmäsuunnitelman laadinnasta, ylläpidosta, toteutuksesta ja seurannasta, liikennejärjestelmäasioihin liittyvästä asiantuntijatehtävistä ja neuvontapalveluista osana maakunnan kehittämistä. Vastaat myös liikennejärjestelmäsuunnitteluun liittyvästä yhteydenpidosta sekä alueen eri toimijoihin, sekä yhteistoiminnasta liikenteen parissa työskenteleviin valtion keskus- ja aluehallintoviranomaisiin sekä muiden maakuntien liikennejärjestelmäasiantuntijoihin.

Hakijalta odotamme
Liikennejärjestelmäsuunnittelijan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä kokemusta liikennejärjestelmäsuunnitelmien laadinnasta ja ylläpidosta. Osaat ja hallitset eri liikennemuotojen, kuten raideliikenne, maantieliikenne, lentoliikenne ja meriliikenne kehittämisen tarpeet osana yhteiskunnallista kehitystä. Tiedät, kuinka henkilöautot, tavarakuljetukset, joukkoliikenne, pyöräilijät ja kävelijät sovitetaan yhteen turvallisesti ja taloudellisesti. Lisäksi osaat hyödyntää liikennesuunnittelussa tarvittavien liikennetutkimusten ja välityskykytarkastelujen tuloksia sekä ymmärrät niiden perusteet. Myös ymmärrys liikenteen ympäristöystävällisyydestä, digitalisaation hyödyntämisestä liikennejärjestelmässä ja ymmärrys liikenneturvallisuuden edistämisestä ovat tarpeen.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja tunnollisuutta sekä epävarmuuden sietokykyä. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisuosaamista, uusien asioiden omaksumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Luemme eduksi
Eduksi lasketaan aiempi kokemus erilaisista viisaan liikkumisen ja älyliikenteen mahdollisuuksiin perustuvan liikenteen ja kuljetusten suunnittelun sekä hallinnan tehtävistä. Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen maakunnan tai muun aluehallinnon tehtävistä. Arvostamme myös näyttöjä tuloksellisesta yhteistyöstä valtio- ja kuntatoimijoiden kanssa.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtäväkohtainen palkka on 3 700 €/kk. Muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/dc692e52-a...
Yhteystiedot: Hakemukset ansioluetteloineen tulee osoittaa Keski-Pohjanmaan liitolle ja toimittaa 15.11.2024 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, 67100 Kokkola. Merkintä: liikennejärjestelmäsuunnittelija.
Lisätietoja antavat:
maakuntajohtaja Jyrki Kaiponen, [email protected], puh. 040 140 8995 ja
suunnittelujohtaja Leena Vilkuna, [email protected], puh. 040 128 1345
Työpaikan osoite: Rantakatu 14, 67100 Kokkola
Palkkaus: 3700e/kk
Työ alkaa: 01.01.2025
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.11.2024 10:00
Ilmoitus jätetty: 16.10.2024 09:47
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: dc692e52-a634-4da8-b714-b1ee34200a52

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikennejärjestelmäsuunnittelija

Keski-Pohjanmaan liitto - Förbundet för Mellersta Österbotte
Kokkola
Keski-Pohjanmaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti