Skip to main content

Liiketoiminta-analyytikko

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, ICT, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketoiminnan palveluratkaisut ja kielet, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helialla on hyvän mielen työpaikka® -tunnustus.

Haaga-Helian runsaat 11 000 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 730 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

Haemme Toiminnanohjauksen vastuualueelle
liiketoiminta-analyytikkoa
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu korkeakoulun toiminnan, prosessien, järjestelmien ja rakenteiden analysointi ja arviointi päätöksenteon tueksi sekä kehittämiskohteiden tunnistamiseksi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä johdon, prosessien omistajien ja IT-ammattilaisten kanssa. Toimipaikkasi on Helsingissä Pasilassa.

Keskeiset vastuualueet:

  • Tietojen analysointi ja raportointi: Sinulla on näyttöjä ja kokemusta suurten tietomäärien analysoinnista ja raporttien laatimisesta.
  • Projektinhallinta: Arvostamme kokemustasi organisaation toiminnanohjausta tukevien kehitysprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta.
  • Toiminnan kehittäminen: Sinulla on työkokemusta organisaation prosessien parantamisesta ja tehokkuuden lisäämisestä hyödyntäen erilaisia teknologioita.

Odotamme lisäksi:

  • Analyyttisiä taitoja ja kykyä esittää monimutkaisia tietoja selkeästi ja ymmärrettävästi.
  • Kykyä hallita ja johtaa projekteja.
  • Kokemusta erilaisista analytiikkatyökaluista ja -ohjelmistoista.
  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan korkeakoulun toiminnanohjauksen kehittämiseen. Tuemme monin tavoin henkilöstömme osaamisen kehittämistä ja hyvinvointia. Työskentelemme monipaikkaisesti ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut. Työsuhteen ehtojen osalta noudatamme ammattikorkeakoulujen työehtosopimusta. Voit esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategiajohtaja Ari Hälikkä, puh. 050 5557 305, perjantaina 18.10. klo 14-15 ja keskiviikkona 23.10. klo 15-16.

Hae tehtävää viimeistään 4.11.2024. Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti