Skip to main content

Liikunnanohjaaja

Sipoon kunnan arki- ja vapaa-ajan toimialan liikuntapalvelujen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan liikuntapaikkoja ja virkistysalueita tarkoituksenmukaisen, monipuolisen ja turvallisen liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajanvieton mahdollistamiseksi sekä innostaa kuntalaisia liikkumaan järjestämällä houkuttelevia ja matalan kynnyksen liikunnanohjauspalveluita.

Haluatko tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä liikunnan ja urheilun parissa?

Haemme nyt Liikuntapalveluihin

LIIKUNNANOHJAAJAA määräaikaiseen työtehtävään ajalle 7.1.-30.6.2025, tai aloitus sopimuksen mukaan. Hankerahoituksesta riippuen, on mahdollista, että työtehtävä jatkuu vuoden 2025 loppuun saakka.

Työtehtävinä ovat liikunnanohjaus kaikille ikäryhmille, erityispainotus lasten ja nuorten liikunnanohjauksessa sekä perheiden, lasten ja nuorten liikuntaneuvonnan toteuttaminen, lisäksi päiväkotien ja koulujen liikuntaan aktivointia sekä tapahtumien organisointia ja ohjausta erityisesti koulujen loma-aikoina.

Tehtävään kuuluu viestintää, mm. nettisivujen päivitys ja some-viestintää, kanavina Instagram ja Facebook. Tarvittaessa liikuntaryhmäohjausten (vesiliikunta- ja senioriryhmien tai koululaisuintien) sijaistuksia. Liikunnanohjaaja toimii tiimissä yhteistyössä liikuntakoordinaattorien kanssa.

Hakijalta vaaditaan vähintään ryhmäliikuntaohjaajan pätevyyttä, mutta mielellään liikunta-alan tai fysioterapeutin koulutusta. Työpaikka soveltuu myös liikunta-alan tai fysioterapeutin koulutuksen loppuvaiheen opiskelijalle. Arvostamme aiempaa työkokemusta liikunta-alalta ja lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan uimaopettajan koulutus sekä kokemus some-kanavien viestinnästä (FB ja IG). Lisäksi toivomme iloista ja innostavaa työhön tarttuvaa otetta, kykyä motivoida lapsia ja nuoria liikkumaan, kykyä toimia yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa sekä molempien kotimaisten kielten osaamista.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Työ voi sisältää sopimuksen mukaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Pyydämme jättämään hakemuksen ohessa olevan linkin kautta 31.10.2024 klo 16.00 mennessä tai kotisivuillamme www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/liikunta/

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
Maria Sundman, liikuntakoordinaattori, 040 191 4527 [email protected] , tai Katriina Sahala, liikuntapalvelupäällikkö, 040 191 4539 [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sijainti
Lukkarinmäentie 2
04130 Sipoo

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti