Skip to main content

Pyhtään kunnan vapaa-aikapalveluissa on haettavana määräaikainen liikuntaneuvojan tehtävä ajalle 1.9.2024-30.6.2025. Tehtävään on saatu Suomi Liikkeelle -ohjelman Move! -prosessin ja perusopetusikäisten liikuntaneuvonnan kehittämisavustusta.

Etsimme vastuullista, innostunutta ja aloitteellista henkilöä, jolla on halu työskennellä liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi. Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän vapaa-aikapalveluiden tiimissä. Tehtävänäsi on kehittää Move! -prosessia ja perusopetusikäisten liikuntaneuvontaa hankesuunnitelman mukaisesti.

Hankkeen tavoitteena on

-kehittää kunnan liikuntaneuvontaan malli, joka soveltuu perusopetusikäisille sekä kehittää ja kuvata lapsille ja nuorille soveltuva palvelupolku erilaisine vaihtoehtoineen liikuntaneuvontaan ohjautumisen parantamiseksi
-Move! -prosessin kehittäminen siten, että toteutus ja jatkotoimenpiteet ovat suunnitelmallisia ja yhteistyö toimijoiden (koulut, kunnan liikuntapalvelut ja hyvinvointialue) kesken vahvistuu
-kehittää tapoja tukea liian vähän liikkuvia liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa
-mahdollistaa liikkuminen koulupäivän yhteydessä sekä kehittää mallia liian vähän liikkuvien ohjautumiseksi säännöllisiin liikuntaharrastuksiin

Liikuntaneuvojan työssä tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä kunnan vapaa-aikapalveluiden tiimin ja koulujen henkilöstön kanssa sekä teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Toimintaa kehitetään osallistujien, tiimin sekä verkoston kanssa yhdessä - sinulla on mahdollisuus tuoda toimintaamme erityistaitosi tai oppia uutta. Vapaa-aikapalveluiden tehtäväalueen monipuolisuuden vuoksi ennakkoluulottomuus erilaisia tehtäviä kohtaan katsotaan eduksi. Hanketyöhön kuuluu myös toteutuneen toiminnan seuranta ja raportointi.

Hakijalta edellytetään vähintään liikunnanohjauksen perustutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta. Työkokemus liikunta-alalta, liikunnanohjauksesta ja hanketyöstä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä valmiuksia työskennellä myös iltaisin. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työntekijän on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Hakemukset ja ansioluettelo 11.8.2024 mennessä sähköpostitse [email protected]. Haastattelut järjestetään 16.8.2024.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa. Työhaastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisätietoja: liikuntapalvelukoordinaattori Siiri Kinnunen, p. 044 767 6641, [email protected] tai vapaa-aikakoordinaattori Sami Niskanen, p. 044 767 6676, [email protected].

Pyhtää on aktiivinen noin 5 200 asukkaan kehitysmyönteinen kunta Etelä-Kymenlaaksossa tunti Helsingistä itään. Olemme osa Kotkan-Haminan seutua. Pyhtää on historiallinen meripitäjä, joka tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille hyvinvointia ja elämyksiä. Olemme Suomessa tiennäyttäjä yhteistyökumppanuuksien hyödyntämisessä palvelujen tuottamisessa kuntalaisille. Tavoitteemme on olla Suomen yritysmyönteisin kunta.

Pyhtää on savuton kunta.
38,25 tuntia/ vko

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/3006a05d-0...
Yhteystiedot: [email protected]
Liikuntapalvelukoordinaattori Siiri Kinnunen, p. 044 767 6641, [email protected] / vapaa-aikakoordinaattori Sami Niskanen, p. 044 767 6676, [email protected].
Työpaikan osoite: Motellikuja 4, 49220 Siltakylä
Palkkaus: 2450,00 € / kk
Työ alkaa: 01.09.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 11.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.07.2024 15:31
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3006a05d-070f-4e46-b490-01ff08bb2c8a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti