Skip to main content

Liikuntapaikanhoitaja

Liikuntapaikanhoitaja

Sipoon kunnan arki- ja vapaa-ajan toimialan liikuntapalvelujen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan liikuntapaikkoja ja virkistysalueita tarkoituksenmukaisen, monipuolisen ja turvallisen liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajanvieton mahdollistamiseksi.

Haluatko tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä liikunnan ja urheilun parissa?

Haemme nyt kokoaikaista

LIIKUNTAPAIKANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen 7.1.2025 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Sipoon Liikuntapalveluissa pääset työskentelemään monipuolisten ja haastavien työtehtävien parissa. Liikuntapaikanhoitajan tehtävänä on ylläpitää, kehittää sekä valvoa liikuntapaikkoja.
Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti monitoimihallin asiakaspalvelu, myynti ja varaukset, sekä hallin ja irtaimiston siisteyden, turvallisuuden ja järjestyksen ylläpito. Työhön voi kuulua myös mm. ulkoliikuntapaikkojen ylläpitoa.
Työ on arkisin aamu- ja iltavuorotyötä sekä myös viikonloppuvuoroja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto tai muu teknisen alan koulutus, tai muutoin osoitetut, liikuntapaikkojen ylläpitämiseen tarvittavat valmiudet ja tekniset taidot.
Edellytämme:
- molempien kotimaisten kielten tyydyttävää taitoa
- B-ajokorttia, sillä tehtävä edellyttää liikkumista kohteiden välillä
Arvostamme oma-aloitteista, kehittävää ja positiivista työasennetta sekä hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja it-taitoja. Eduksi katsotaan kokemus asiakaspalvelutyöstä ja/tai kulunhallintajärjestelmistä ja/tai tilavarausjärjestelmistä sekä työkoneiden käytöstä ja huoltamisesta . Myös kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja aito kiinnostus liikuntaan ja urheiluun katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kaksikielisen kunnan nykyaikaisen ja eteenpäin pyrkivän reilun työyhteisön. Monipuolisia työtehtäviä ja mielenkiintoista yhteistyötä myös kolmannen sektorin vapaa-ajantoiminnan järjestäjien kanssa.

Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työsuhde on voimassa toistaiseksi ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset 31.10.2024 klo 16 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/liikunta/

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa liikuntapaikkamestari Marko Partanen 040-1526504, tai marko.partanen(at)sipoo.fi

Tietoa organisaatiosta

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä.
Tule sinäkin meille töihin!

Sijainti
Lukkarintie 5
04130 Sipoo

Muut tiedot

Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti