Skip to main content

Linja-autonkuljettajia koko Suomen alueelle

Etsimme Ammattitaitoisia Bussinkuljettajia Koko Suomen Alueelle

Haluatko olla osa yhtä Suomen suurimmista ja arvostetuimmista kuljetusyrityksistä? Asiakkaamme etsii nyt motivoituneita ja kokeneita bussinkuljettajia liittymään ammattitaitoiseen tiimiinsä, joka palvelee matkustajia ympäri maan.

Miksi valita tämä työpaikka?

  • Monipuolinen kalusto: Asiakkaallamme on yli 200 ajoneuvoa, jotka vaihtelevat 16-paikkaisista minibusseista aina 66-paikkaisiin erikoisbussihin. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi erilaisten ajoneuvojen parissa.

  • Laadukkaat ja hyvin varustellut bussit: Kaikki tilausajobussimme ovat nykyaikaisia ja varustettu mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen. Erikoisryhmät on myös huomioitu, ja kalustosta löytyy esimerkiksi pyörätuolihissillä varustettuja ajoneuvoja.

  • Kattavat kuljetusratkaisut: Asiakkaamme tarjoaa niin yksittäisiä bussimatkoja kuin laajempia, kymmenien bussien samanaikaisia kuljetuksia. Tämä monipuolisuus tekee työstä vaihtelevaa ja mielenkiintoista.

Edellytykset:

  • Aikaisempi kokemus kuljettajan tehtävistä
  • Tarvittava ammattipätevyys
  • Asiakaspalveluhenkinen työote

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, vastuullinen ja etsit vakituista työpaikkaa, jossa voit kehittyä ammatillisesti, tämä on tilaisuutesi!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liity osaksi menestystarinaa, jossa sinä voit olla mukana luomassa unohtumattomia matkakokemuksia asiakkaillemme.

Tarjoamme

  • Kilpailukykyinen palkka
  • Apua palkkaneuvotteluihin


RekryDiili Oy

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo. Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista. RekryDiili huolehtii jokaiselle työntekijälle ohjeistuksen, miten toimia työtapaturman sattuessa.  

  • Ohjeistamme työntekijöitämme myös perehtymään kunkin työpaikan työturvallisuuskäytäntöihin työsuhteen alkaessa ja noudattamaan niitä 
  • Työntekijöidemme työterveyshuolto on järjestetty yhteistyössä Pihlajalinnan kanssa 
  • Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja tarjoamme työntekijöillemme myös vapaa-ajan työtapaturmavakuutuksen.  

Me RekryDiilillä emme usko ristikuulusteluihin, vaan hyvässä hengessä tapahtuvaan rentoon keskusteluun, jonka aikana löydämme piilevänkin potentiaalin. Näin saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, tee hakemus ja tehdään yhdessä huippudiili!

Hyväksymme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Emme vastaanota hakemuksia muista kanavista tietosuojasyistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Linja-autonkuljettajia koko Suomen alueelle

Helsinki
Jyväskylä
Vakituinen

Julkaistu 11.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti