Skip to main content

Lippukassanhoitaja

Osa-aikainen työntekijä erotiikkaliikkeeseen

U.S Video on perinteikäs erotiikka-alan myymälä ja aikuisviihde-elokuvateatteri Helsingin ydinkeskustassa, Kampissa.

Haemme energiseen porukkaamme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen yhtä vakituista osa-aikaista keskimäärin 24h / vko työntekijää säännöllisiin 12-tuntisiin yövuoroihin perjantaisin ja lauantaisin. Työvuoroissa ollaan yksin, eli työ on itsenäistä.

Työn aloitus on heinäkuun/elokuun aikana neljällä 8h perehdyttämisvuoroilla ja itsenäiset vuorot alkavat heti syyskuun alussa.

Työ sisältää kassatyöskentelyä, asiakaspalvelua, liiketilan yleisestä siisteydestä huolehtimista päivittäisen ammattilaisten suorittaman tehosiivouksen lisäksi, elokuvateatteripuolen viihtyisyyden ylläpitämistä ja muita kulloinkin eteen tulevia myymälä- / elokuvateatteriympäristöön liittyviä tehtäviä.

Työssä menestyäksesi ja viihtyäksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen, suomen- ja englanninkielentaitoinen, oma-aloitteinen ja hyväksyväinen kaikkia erilaisia elämäntyylejä kohtaan. Perustason atk-taidot ovat tarpeen, sillä tulet hyödyntämään työssäsi tietoteknisiä laitteita. Käyttö opetetaan. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista.

Terve järki, huumorintaju ja halu tuottaa asiakkaillemme mukavia onnistuneita elokuvailtoja kerta toisensa jälkeen ovat ominaisuudet, joilla pääsee todella hyvin alkuun.

Työpaikka sijaitsee hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella (mm. raitiovaunulinjat 9 ja 7 kulkevat ihan vierestä, ja Kampin metroasemalle on matkaa vain n. 100 metriä). Töihin ja töistä kotiin on siis todella helppo kulkea mistä tahansa päin pääkaupunkiseutua!

Työsuhteessa noudatetaan PAM:n Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden TES:iä. Palkka muodostuu työntekijän aiemman kokemuksen pohjalta laskettavasta TES:n määrittelemästä perustuntipalkasta ja sen päälle maksettavasta U.S Video -lisästä. Palkka työsuhteen alussa väh. 11,27€ / h + ilta-, yö-, ja sunnuntailisät. Lisäksi työnantaja tarjoaa yhden lämpimän aterian per työvuoro.

Haluatko vakituisen työpaikan, jossa teet työtäsi omalla ainutlaatuisella persoonallasi ja voit aidosti vaikuttaa omaasi- ja asiakkaittemme viihtyvyyteen? Siinä tapauksessa lähetä CV:si ja hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected] jo tänään, ja tule työhaastatteluun!

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, joten toivomme hakemuksia sellaiseen tähtääviltä henkilöiltä.

Kysymyksiin vastaa myymäläpäällikkö arkisin klo 10-16 puhelimitse numerossa +358468448734.
22-10

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/66c8378f-b...
Yhteystiedot: [email protected]
+358468448734
Työpaikan osoite: Malminkatu 24, 00100 Helsinki
Palkkaus: väh. 11,27€ / h + lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Ilmoitus jätetty: 25.06.2024 13:40
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 66c8378f-b1b9-493d-84a2-c58694a68e53

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti