Skip to main content

Logistiikka, Tuotannonsuunnittelun päällikkö S-ryhmään

Oletko kokenut logistiikan ammattilainen ja olet jo päässyt kehittämään ja uudistamaan varaston prosesseja? Varaston sisälogistiikka on sinun osaamisaluettasi ja henkilöstönjohtaminen kuuluu sinun vahvuuksiisi.

Etsimme nyt innostunutta ja osaavaa Tuotannonsuunnittelun päällikköä liittymään asiakkaamme SOK:n tytäryhtiö Meira Novan sisälogistiikan dynaamiseen tiimiin. Meira Nova on foodservice alan hankinta ja logistiikkayhtiö, jonka asiakkaina on ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa.

Tässä avainroolissa vastaat logistiikan tuotannonsuunnittelun johtamisesta ja kehittämisestä sekä toimit tärkeässä roolissa tuotantoprosessien optimoinnissa. Johdat esimerkillä viiden henkilön tiimisi päivittäistä työtä sekä suunnittelet ja kehität varastonprosesseja jatkuvasti. Olet osa logistiikan johtoryhmää ja raportoit logistiikkajohtajalle.

Työpaikkasi on Meira Novan logistiikkakeskuksessa Tuusulassa, mutta etätöiden tekeminen on mahdollista oman harkinnan sekä tiimin kanssa yhdessä sovitun mukaisesti.

Tehtävän kuvaus

· Johdat ja koordinoit tuotannonsuunnittelun ja varastonhallinnan toimintoja, huolehtien tuotantoprosessien sujuvuudesta, laadusta ja läpimenosta, aikataulujen pitävyydestä sekä kapasiteetin hallinnasta

· Kehität tuotannon ennustamisen prosesseja ja optimoit resurssienhallintaa

· Toimit yhteistyössä muiden sidosryhmien, kuten hankinnan ja logistiikan esihenkilöiden kanssa, tukien muiden sidosryhmien onnistumista

· Seuraat ja analysoit KPI mittareita, raportoit niistä johdolle tehden tarvittavia kehitysehdotuksia

· Kehität jatkuvasti tuotannonsuunnittelun prosesseja ja tuot uusia innovaatioita tuotantoon

· Johdat ja hallinnoit vastuualueesi kehitysprojekteja

Näillä taidoilla menestyt

· Omaat usean vuoden kokemuksen logistiikan tuotannonsuunnittelun ja/tai tuotannonohjauksen esihenkilötehtävistä

· Sinulla on tekninen osaaminen erilaisista toiminnanohjausjärjestelmistä (WMS/TMS/ERP) ja omaat kokemusta projektien hallinnasta

· Asenteesi on proaktiivinen, lähestymistapasi analyyttinen, ja tunnistat hyvin syy-seuraus -suhteet

· Sinulla on erinomainen organisointi- ja ongelmanratkaisukyky

· Ymmärrät LEAN (tai vastaavan) filosofian periaatteet ja osaat hyödyntää niitä työssäsi

· Sinulla on palava tahtotila kehittyä työssäsi, ja saada koko organisaatio loistamaan

· Olet kyvykäs kommunikoimaan sekä suomen- että englannin kielellä ja kykenet rakentavaan vuorovaikutukseen eri sidosryhmien kanssa

· Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tuotantotalous, logistiikka, prosessitekniikka, LEAN, Six Sigma)

Mitä lupaamme sinulle?

Vastuuta. Tuotannonsuunnittelun päällikkönä olet avainasemassa logistiikan tuotannon kustannustehokkuuden ja laadun kehittämisessä

Mahdollisuus olla osana muutosta. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa laajalti tuotannonsuunnittelun prosesseihin ja viedä Meira Novan logistiikkaa uudelle tasolle. Suomen laajimmat henkilöstöedut. S-ryhmän kattavista henkilöstöeduista löydät www.s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan Kannustava tulospalkkiomalli. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ansiotasoosi laadukkaalla tekemiselläsi.

Miltä tämä kaikki vaikutti? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?

Mikäli olet tältä istumalta valmis tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 13.10.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Hae paikkaa viimeistään 13.10.2024 20:59 mennessä.

Meira Nova Oy

Meira Nova on vuonna 1991 perustettu Food Service-alan toimitustukku. Palvelemme lähes 200 ammattilaisen voimin ravintoloita, hotelleja, henkilöstöravintoloita ja suurkeittiöitä kaikkialla Suomessa. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Tuusulassa. Meira Nova on SOK:n tytäryhtiö.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Logistiikka, Tuotannonsuunnittelun päällikkö S-ryhmään

Barona Logistiikka
Tuusula
Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.10.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Vantaa
Barona Logistiikka
Hämeenlinna
Barona Logistiikka
Kerava
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti