Skip to main content

Logistiikkatyöntekijä Vaasaan

Asiakasyrityksemme on erikoistunut voimalaitosten palveluun erilaisin ratkaisuin. Etsimme nyt heille tiiminvahvistusta nimikkeelläLogistiikkatyöntekijä VaasaanTehtävänkuvaTulet työskentelemään monipuolisesti tulevan ja lähtevän tavaran käsittelyn lisäksi myös esimerkiksi tuotteiden pakkaamisen ja varaosatilausten käsittelyn parissa. Täysin valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä sinut perehdytetään tarvittaessa uusiin osa-alueisiin. Odotammekin hakijalta oma-aloitteista asennetta ja valmiutta monipuolisen tehtävän omaksumiseen.Millaista henkilöä etsimme?Etsimme monipuoliseen logistiikkatyöhön kykenevää tekijää. Eduksesi on kokemus erilaisista varastolla tapahtuvista työtehtävistä sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä. Myös trukin käytön osaaminen on hyödyksi tässä tehtävässä, mutta sinut koulutetaan siihen tarvittaessa. Mitä sinulle tarjotaan?Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työtehtävän monipuolisissa logistiikka-alan työtehtävissä. Työtä suoritetaan yhdessä vuorossa ja osaavat kollegat toimivat tukenasi tehtävässä.Kiinnostuitko? 
Jos tehtävänkuva herätti mielenkiintosi tai tunnet sopivan henkilön, lue lisää HR Sataman urasivuilta (rekry.hrsatama.fi/jobs) ja lähetä hakemuksesi! Käymme saapuneita hakemuksia läpi jo työpaikkailmoituksen aukioloaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä jää aikailemaan! Mahdolliset lisäkysymykset ja tiedustelut voit välittää Suorahakutiimille sähköpostitse ([email protected]) tai hakua hoitavalle tiimin jäsenelle, jonka tiedot näet ilmoituksen lopusta urasivuiltamme. 
Muuta 

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasa
Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa!  => hrsatama.fi Voit jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta, niin pääsemme käsittelemään sen tietoturvallisesti. Huomaathan, että emme vastaanota tai käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia. Terveisin, Suorahakutiimi, HR Satama www.hrsatama.fi Seuraa meitä somessa: https://www.linkedin.com/compa... https://www.facebook.com/HRSat... https://www.instagram.com/hrsa... 

Jätä hakemus: https://rekry.hrsatama.fi/jobs/5013861-logistiikkatyontekija-vaasaan/app...
Työpaikan osoite: 65100 Vaasa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.10.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 25.09.2024 08:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 14fa351c-3b5a-4df8-ab7e-1423023a954c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti