Skip to main content

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme lvi-päällikköä Turun paikallisyksikköön. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

Mitä tarjoamme Sinulle

  • Asiakkaitasi ovat Puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit Turun alueella ja Lounais-Suomen saaristossa.
  • Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme - kuten myös asiakkaillamme - on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.  Kuulumme Suomen innostavimpiin työpaikkoihin!
  • Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään kiinteistöylläpidon alalla.

Lvi-päällikkö toimii oman alansa asiantuntijana ja esihenkilönä omaan ja järjestettyyn palvelutuotantoon liittyvissä tehtävissä sekä hankinnoissa. Tulet työskentelemään vaativissa ja monipuolisissa hankkeissa niiden eri vaiheissa asiakaskohteissamme ylläpidon ja rakentamisen parissa.

Vastaat yhteistyössä yksikön muun henkilöstön kanssa hankintojen ja järjestettyjen palveluiden laadusta, aikatauluista ja kustannustehokkuudesta sekä palvelualueen kiinteistökannan kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelusta sekä toteuttamisesta.

Hae meille LVI-päälliköksi, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva tutkinto tekniseltä alalta 
  • kokemusta kiinteistöalalta 
  • lvi-tekniikan vahva tuntemus 
  • hyvät esihenkilö- ja johtamistaidot
  • yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta tehdä työt itsenäisesti.

Rakennustekniikan vahva tuntemus katsotaan eduksi.

Valintaprosessimme

Ilmoitamme avoimet työpaikat kotisivuillamme, sähköisissä hakukanavissa tai lehdissä. Hakemusten vastaanottamisen jälkeen järjestetään valittujen henkilöiden haastattelut ja soveltuvuusarvioinnit (käytetään toimihenkilö- ja esimiesrekrytoinneissa), joista hakija saa itselleen palautteen. Jokaiselle hakuprosessissa mukana olevalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. Teemme hakijan suostumuksella turvaselvityksen ennen työsuhteen alkua.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.9.2024.Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöpäällikkö Jussi Jalvas, p. 0294 83 2583 ja lvi-päällikkö Jouni Hällfors, p. 0294 83 2578 (tiedustelut klo 9-15).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LVI-päällikkö

Suomi
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.08.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti