Skip to main content

LVI-työnjohtaja (Rovaniemi)

Me Caverionilla rakennamme ympäristöä, jossa turvallisuus ja energiaviisaus kulkevat käsi kädessä. Tavoitteenamme on tehdä kiinteistöistä energiatehokkaita ja vastuullisia - ja varmistaa samalla niiden käyttäjien turvallisuus ja hyvinvointi. Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme kehittämään energiaviisasta ja turvallista maailmaa!

Energiaviisaan ja turvallisen ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Etsimmekin nyt kokenutta LVI-työnjohtajaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä LVI-alan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisilla urakkatyömaillamme asennusryhmän työnjohtajana. Olemme avaamassa uuden projektikohteen Rovaniemelle, joten pääset aloittamaan täysin uudessa tehtävässä. Tukenasi on kokenut asiantuntijatiimi, jonka kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä osana ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöä.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

- Asennusryhmän työnjohtajana toimiminen kentällä.

- Oman asentajatiimin esihenkilötehtävät; töiden organisointi ja tiimin arjen pyörittäminen.

- Materiaalitilausten teko, aikataulujen seuranta, työturvallisuudesta huolehtiminen ja työvaiheiden suunnittelu.

- Työaikasi ovat arkisin klo 7:00-15:30.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

- Vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

- Tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus.

- B-ajokortti.

- Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne haastavissakin tilanteissa.

- Inhimillinen, vastuullinen ja kannustava ote tiimin johtamiseen - tuet tiimisi kehittymistä ja hyvinvointia. Organisoit työt tehokkaasti ja huolehdit projektien sujuvasta etenemisestä aikataulun mukaisesti.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

?? Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.

?? Mahdollisuuden työskennellä erilaisten kohteiden ja monenlaisten asiakkuuksien parissa.

?? Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.

? Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.

?? Laajat työterveyspalvelut ja työsuhdepyöräedun, sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.

?? Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa [Markus](https://rekry.caverion.fi/caverikirja/markus-sinisalo/), [Janne](https://rekry.caverion.fi/caverikirja/janne-rintaluoma/) tai [Antti](https://rekry.caverion.fi/caverikirja/antti-varhe-tyonjohtaja/). Katso myös [täältä](https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/), millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 1.11.2024, mutta käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Tuomas Alatalo; [email protected] tai +358408439983. Parhaiten tavoitat Tuomaksen arkisin päiväsaikaan.

? Etsimme Rovaniemelle uuteen projektikohteeseemme paljon innokkaita osaajia, kuten sähkö- ja putkiasentajia sekä sähkötyönjohtajaa. Tutustu kaikkiin [avoimiin työpaikkoihin](https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/) verkkosivuillamme ja hae rohkeasti – tai vinkkaa caverille!

Caverion Suomi Oy

Me Caverionilla mahdollistamme suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Johdamme ihmisiä ja suorituskykyä innolla ja välittäen. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä.

Caverion on teknisten palvelujen markkinajohtaja Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme yli 40 paikkakunnalla noin 5 000 työcaverin voimin. Samalla Caverion on yksi maamme suurimmista yksityisistä työnantajista.

Vuonna 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Assemblin Caverion Group työllistää 9 maassa noin 21 500 ammattilaista, jotka jakavat intohimon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin.

Meille Caverion on paras paikka löytää merkityksellinen työelämä - Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta!

[www.caverion.fi ](http://www.caverion.fi/) [@CaverionSuomi](https://www.linkedin.com/company/caverion)

[www.assemblincaverion.com](https://www.assemblincaverion.com)

#Caverion #BuildingPerformance #Energiaviisaus

Puhelin: +358408439983 Sähköposti: [email protected] Sijainti: Suosiolankatu 2, 96320 Rovaniemi

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/lvi-tyonjohtaja-rovaniemi/mWP52k
Yhteystiedot: Caverion Suomi Oy
Työpaikan osoite: Suosiolankatu 2, 96320 Rovaniemi, 96100
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.11.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 11.09.2024 13:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2a3f44ef-ceab-4519-a610-5392e91e4f9d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Caverion vaikuttavuus

Caverion synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Caverion synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caverion

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caverion Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti