Skip to main content

LVIA-asiantuntija-/valvoja

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon asiantuntijapalveluita. Kasvatamme onnistumisia rakentamalla toimivia ja viihtyisiä elinympäristöjä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Meillä työskentelee 200 asiantuntijaa talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden parissa ympäri Suomea. Liikevaihtomme on noin 26 Me. Meillä on tutkitusti erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Viimeisimmän Siqni-henkilöstökyselyn tulokset toivat HTJ:lle Future Workplaces 2023 -sertifikaatin. www.htj.fi

LVIA-ASIANTUNTIJA / -VALVOJA

Haemme asiakastoimeksiantojemme laadukkaasta toteutuksesta vastaavia LVIA-asiantuntijoita/-valvojia vahvistamaan Talo- ja Infrarakennuttamisen palveluitamme Itä-Suomessa.

Tehtäväsi arki on liikkuvaa, mutta toimipaikkasi löytyy Kuopion toimistoltamme. Sen, missä hankkeessa ja tehtävässä meillä aloitat, määrittää työhistoriasi, koulutuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Kokemuksesi mukaan voit työskennellä monipuolisissa hankkeissamme joko talo-, infra- tai teollisuusrakentamisen toimialoilla tai jopa kaikilla näillä, joko hyvinkin itsenäisessä roolissa tai osana isompaa projektitiimiä LVIA-asiantuntijan/-valvojan roolissa.

Työnkuvaasi voivat kuulua osaamisesi mukaan myös erilaiset asiantuntijatehtävät tilaajan edunvalvontatehtävissä, suunnittelun ohjauksessa ja hankekehityksissä. Lisäksi ryhmämme kasvaessa voi paikkasi meillä olla talotekniikan asiantuntijoiden ja valvojien ryhmän päällikkönä Itä-Suomen alueella.

Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle antaa soveltuva koulutustaustasi (vähintään teknikon tutkinto) sekä työkokemuksesi vastaavantyyppisistä tehtävistä esim. rakennuttajakonsultoinnin, tilaajapuolen tehtävien tai valvonnan tehtävistä. Työhistoriastasi voi löytyä myös urakointi- tai suunnittelupuolen tehtäviä. Arvostamme alalta hankkimiasi pätevyyksiä ja tarjoamme itsekin aktiivisesti lisäkoulutusta.

Voit olla joko kokenut konkari tai vasta enemmän urasi alkutaipaleella, kunhan asenteesi on kohdallaan ja kiinnostuksesi sekä halusi oppia uutta ovat vahvoja asiantuntijatehtävässä toimimiseen. Olet luotettu työkaveri ja toimit luontevasti yhteistyössä eri osapuolten kanssa niin talon sisällä kuin eri hankkeissa toimivien muiden osapuolten kanssa. Eri tietojärjestelmien ja sovellusten avulla tuotat sujuvasti tarvittavat dokumentaatiot kohteista.

Tule kasvattamaan onnistumisia kanssamme mutkattomaan ja rentoon ammattilaisten työyhteisöömme! HTJ:n sydän on joukko osaavia ja asiallemme omistautuneita asiantuntijoita, mutta huolehdimme myös siitä, että työt ja vapaa-aikasi ovat tasapainossa.

Tehtävän aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja meistä ja tehtävästä antavat:
Talotoimialalla aluejohtaja Esa Suomalainen, p. 0400 299 644 (lomalla 1.-26.7.)
Infratoimialalla projektijohtaja Tero Heiskanen, p. 040 196 4612 (lomalla 24.6.-12.7.) ja ryhmäpäällikkö Juha-Matti Pohjolainen, p. 050 463 3372.

Jätä hakemus: https://www.htj.fi/ura.html
Yhteystiedot: Lisätietoja meistä ja tehtävästä antavat:
Talotoimialalla aluejohtaja Esa Suomalainen, p. 0400 299 644 (lomalla 1.-26.7.)
Infratoimialalla projektijohtaja Tero Heiskanen, p. 040 196 4612 (lomalla 24.6.-12.7.) ja ryhmäpäällikkö Juha-Matti Pohjolainen, p. 050 463 3372.

Tutustu meihin ja muihinkin työmahdollisuuksiimme osoitteessa htj.fi/ura ja laita hakemuksesi tule-maan viimeistään 18.8.2024.
Esa Suomalainen, p. 0400 299 644
Työpaikan osoite: Suokatu 23, 70100 Kuopio
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 18.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 16:38
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: baa7cfce-c9ac-49f9-9fa0-f24e716e1478

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LVIA-asiantuntija-/valvoja

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti