Skip to main content

Maanrakennusaputyöntekijä

Maanrakennusaputyöntekijä Tampereen seudulle 

Työnkuvaasi kuuluu erityisesti kaivinkoneen avustavat työtehtävät, kuten rakennustyömaiden pohja- ja perustustöitä, maankaivuuta lapiolla, putkiasennukset, sekä muut lapiointi- ja kaivuutyöt, lisäksi eduksesi on myös laserin käyttökokemus. Odotamme tekijältä reipasta työotetta, sekä  aikaisempaa kokemusta edellä mainituista tehtävistä. Työmaiden sijaintien vuoksi eduksesi on myös auton käyttömahdollisuus. 

Työn edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työaika on arkisin kello 7.00 - 15.30, joten työt ja työkalut eivät siis seuraa sinua kotiin, vaan ne jäävät odottamaan työmaalle. Palkan maksamme aina alan TES mukaisesti, palkan ollen kokemuksesi mukaan 11,95 €/h-14,90 €/h + TES mukaiset lisät.

Toivomme sinulta:

  • Motivaatiota ja halua kehittyä
  • Aitoa kiinnostusta maanrakennusta kohtaan
  • Alan koulutus / aikaisempi kokemus on eduksesi

Kerrothan meille jo hakemuksessasi osaamisestasi!

Lisätietoja: Konsultti, Ira  - 040 667 9544  ja HR-koordinaattori Katri - 040 832 4363

WorkPower on toiminut yhdessä rakennusalan tekijöiden kanssa 20 vuotta. Tulet saamaan työsuhteesi tueksi osaavan raksatiimin ja laadukkaat työturvallisuusvarusteet. Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusaputyöntekijä, rakennusyöntekijä, raksa, infra-ala, työpaikka, Tampere, Pirkanmaa, maanrakennus, maanrakennusaputyöntekijä


Hae työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti