Skip to main content

Manager, Accounting Team Lead - Vaasa

Greenstepin tasaisen kasvun myötä haemme nyt vahvaa taloushallinnon osaajaa tiiminvetäjän rooliin Vaasan kirjanpitotiimiimme! Tarkempaa tehtävänkuvaa rakennetaan osaamisesi ja vahvuuksiesi perusteella. 

Tiiminvetäjän tehtävä Greenstepillä rakentuu yksilökohtaisesti taustasi, vahvuutesi ja kiinnostuksesi huomioiden. Työarkesi rakentuu tiiminvedon lisäksi myös taloushallinnon asiantuntijatehtävistä, jotka sovitetaan tukemaan omia vahvuuksiasi ja taustakokemustasi. Rooli tarjoaakin loistavan yhdistelmän, jossa pääset auttamaan tiimiä onnistumisessa ja samalla hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi ja kasvamaan asiantuntijana!

 Tiiminvetäjän roolissa tuet kirjanpidon tiimiä ja tiimin osaamista kokonaisvaltaisesti. Tuet tiimiä ja autat heitä menestymään asiakastöissään sekä kehittymään asiantuntijoina. Tuleva tiimisi koostuu arvoilta 5-7 osaajasta, joilla on erilainen kokemustausta. Osa tiimiläisistäsi tulee olemaan kokeneita KLT-tutkinnon suorittaneita taloushallinnon asiantuntijoita ja osa taas uransa alkuvaiheessa olevia asiantuntijoita. Heidän asiakaskuntansa koostuu pääosin suomalaisista kasvuyrityksistä, joilla on ammatillisesti mielenkiintoisia kysymyksiä ja tarpeita. Greenstepin tilitiimi ja Pohjanmaan muu tiiminvetäjäjoukko toimii tukenasi tässä tehtävässä onnistumisessa.

 Työnkuvaasi kuuluu tiiminvedon lisäksi esimerkiksi projektiluontoiset asiakastyöt ulkoisen laskennan, konsernilaskennan tai esimerkiksi talouden projektien tehtävissä. On myös mahdollista, että toimit tilapäisesti asiakasyrityksessä osa-aikaisena ulkoistettuna taloushallinnon ammattilaisena. Nämä ovat esimerkkejä niistä monista mahdollisuuksista, joiden parissa voit harjaantua. Rooli rakennetaan yksilökohtaisesti. Tehtävä soveltuukin moninaisilla taloushallinnon taustoilla oleville asiantuntijoille! Toivomme, että kykenet rakentamaan asiakkaan ongelmat ratkaisevia kokonaisuuksia Greenstepin asiantuntijoiden tuella. 

Mitä toivomme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, KTM). Arvostamme myös suoritettua KLT, HT tai KHT - tutkintoa.
  • Vankka työtaustaa taloushallinnon asiantuntijatehtävistä tai kirjanpitäjänä, tai esimerkiksi tilintarkastuksen parissa. Kokemus moniasiakasympäristöstä katsotaan eduksi!
  • Osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä, esimerkiksi Netvisorin, Procountorin, NetSuiten, Business Centralin tai SAP-järjestelmän parissa.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Kaksikielisen tiimin takia, myös ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.
  • Kiinnostusta tiimin vetämiseen ja yhteistyöhön Pohjanmaan muiden tiimivetäjien kanssa. Aiempi kokemus esihenkilötehtävistä katsotaan eduksi. 

Toivomme tulevalta tiiminvetäjältä arvojemme mukaista energistä työotetta ja aitoa halua toimia tiimiläisten mentorina sekä kehittää yhteistä toimintaamme entistä paremmaksi ja asiakkaille lisäarvoa tuovaksi. Innostut tiimin, asiakkaiden ja itsesi kehittämisestä!

Kannustavan tiiminvedon lisäksi tuot talousosaamisellasi lisäarvoa asiakasprojekteihin tai sisäiseen kehitystyöhön. Panostamme greenstepiläisten ammattitaidon kehittämiseen ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urapolullasi!

Miksi Greenstep?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greenstepiläisenä saat

Greenstepin Together-bonuksen. Jaamme vuotuisesta liikevoitostamme 10 % tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöillemme. 

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan. Palkkauksessa haluamme olla ehdottoman tasapuolisia läpi tiimin ja talon. Avaamme palkkaperusteitamme rekrytoinnin alkukierroksilla. 

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden. Hybridimalli meillä tarkoittaa sekä toimisto- että etäpäiviä jakaumalla 50/50. 

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot. Meillä on esimerkiksi KLT-polku! 

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin sekä laajat sisäiset osaajaverkostomme. Koko Greenstepin laajuisesti meitä on jo yli 700 asiantuntijan verkosto! Kasvumme on orgaanista ja toimintaamme sekä arkeamme ohjaa vahvasti yhteinen arvopohjamme. 

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuus on iso osa Greenstepiä. Vastuullisuusohjelmastamme ja -työstämme voit lukea lisää tästä. 

työnantajan, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista. Esimerkiksi E-passin edut, vastuullisuustyömme ja ajatustyötä tekeville erikoistunut työterveytemme ovat sinua varten.

Lue myös Seinäjoen tilitiimin vetävän Riia Torkon kokemuksia: Big Four -yrityksestä Greenstepille

sekä Vaasan tiiminvetäjämme Sanna-Marin ajatuksista siitä, Miten kirjanpitäjän työ Greenstepillä eroaa perinteisestä tilitoimistosta

Kiinnostuitko?

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa, ja nyt myös toimintaa UK:ssa ja Hollannissa. Vaasan ja Seinäjoen toimistoja onkin jo 3,5 vuotta luotsannut Anne Kulla.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: Kulttuuri ja arvot - Greenstep

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Manager, Accounting Team Lead - Vaasa

Vaasa
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti