Skip to main content

Manager, Process

Etsimme Rejlersin teollisuuden prosessisuunnittelun ryhmään myyntihenkistä Manageria vakituiseen työsuhteeseen.

Työskentelypisteesi sijaitsee ensisijaisesti Turussa, Oulussa, Kouvolassa, Mikkelissä tai Lappeenrannassa, mutta myös muut Rejlersin paikkakunnat ovat mahdollisia (myös etätyöskentely on osittain mahdollista).

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tässä monipuolisessa esihenkilöroolissa pääset näköalapaikalta kehittämään Rejlers Finlandin liiketoimintaa yhdessä Teollisuuden organisaation kanssa. Toimenkuvasi ydintä on luoda kokonaisvaltaisia ratkaisuja vaihtelevissa projektiympäristöissä yhdessä tiimisi ja asiakkaidemme kanssa. Samalla rakennat tiimisi osaamista vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia ja luot kestävää liiketoimintaa huolehtimalla kasvusta ja kannattavuudesta. Projektin tai liiketoiminnan budjetointi sekä seuranta on sinulle tuttua, ja olet innokas oppimaan niistä lisää.

Rejlersin projektit ovat monipuolisia ja suunnittelijamme työskentelevät esisuunnittelu-, basic- ja toteutussuunnitteluvaiheissa useilla eri teollisuuden aloilla. Toimimme pääsääntöisesti kemianteollisuuden, energia-, life science- ja mining & metals -prosessien parissa. Rejlersläisille tärkeää on kestävän kehityksen mukaisten prosessien luominen, ja siksi painotamme ratkaisuja, jotka hyödyntävät mm. vihreän vedyn ja energiatehokkuuden teknisiä mahdollisuuksia. Rejlers on osa Suomen Vetyklusteria, ja referenssimme sisältävät useita uusiutuvan energian projekteja.

Pääset tutustumaan prosessisuunnittelun tiimimme toimintaan blogissamme täällä.

Millaista henkilöä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on teollisuuden alan projektikokemusta, ja olet toiminut aikaisemmissa tehtävissäsi projektipäällikkönä tai esihenkilönä. Työntekijänä olet tunnollinen, ratkaisukeskeinen ja innostava tiimityöskentelijä. Arvostamme asiantuntijoidemme osaavaa työtä, joten esihenkilönä osaat ottaa huomioon työhyvinvoinnin aspektit. Rejlersillä noudatetaan työtekomalleja, jotka mahdollistavat työn ja vapaa-ajan mahdollisimman hyvän yhteensovittamisen (hybridityö, tai toimistotyö).

Managerin työtehtävässä vastaat yhdessä Process Design -toimialajohtajan kanssa prosessisuunnittelijoiden yksikön kehittämisestä ja omien kykyjesi mukaan osallistut eri alojen suunnittelun ja/tai projektipäällikön tehtäviin. Positio on muokattavissa aikaisempien työkokemusten ja kiinnostusten kohteiden mukaisesti. Työtäsi tukee aikaisempi kokemus suunnittelu- ja laitemitoitustehtävistä, mutta tämä kokemus ei ole välttämätön. Työssäsi pääset kehittämään prosessisuunnittelun palvelukokonaisuutta ja kehittämään kykyjäsi esihenkilötehtävissä, suunnittelu- ja projektiosaamisessa sekä asiakaspalvelu- ja myyntityössä.

Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö, kasvava yhteistyö ja asiakaskunta niin Suomessa kuin muissakin Rejlers-konsernin maissa (Ruotsi, Norja, Arabiemiirikunnat).

Odotamme sinulta:

-insinööri- tai DI-koulutusta (esim. tuotantotalous), filosofian maisteri (kemia/biokemia) tai muuta tehtävään sovellettavaa koulutusta
-5+ vuoden työkokemusta projektitoiminnasta
-kokemusta Lead-suunnittelijana, projektipäällikkönä tai esihenkilönä toimimisesta
-monipuolista kokemusta prosessiteollisuudesta
-halukkuutta asiakasrajapinnassa toimimiseen, tarjousten tekoon, sekä muihin myyntitehtäviin
-hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-paineensietokykyä, vastuullista ja positiivista asennetta
-halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi sekä ryhmäsi kehittämiseen

Eduksi katsomme:

-kokemuksen voimalaitosprosesseista
-prosessisuunnittelukokemuksen erilaisissa projekteissa
-näytöt menestyksekkäistä myyntitehtävistä

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä raikkaat ja modernit tilat, jotka kannustavat kohtaamisiin mutta tukevat samalla keskittymistä vaativaa työskentelyä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).

Jätä hakemus: https://career.rejlers.fi/jobs/4678576-manager-process
Yhteystiedot: Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 15.8.2024 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Vanessa Tuokila-Ruohonen, Vice President, Process Engineering & EHS

Sähköpostitse [email protected]

Puhelimitse (+358 40 8011 560) soittoaikoina:

ke 3.7. klo 11-12
pe 2.8. klo 12-13
ti 6.8. klo 10-11
Työpaikan osoite: Graanintie 5, 50100 Mikkeli
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 27.06.2024 15:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5088935f-50e4-4fc2-a395-f67359ee3380

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Manager, Process

Rejlers Finland Oy
Mikkeli
Porvoo
Pori
Oulu
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Etelä-Savo
Uusimaa
Satakunta
Pohjois-Pohjanmaa
Etelä-Karjala
Etelä-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 27.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti