Skip to main content

Märkämaalari teollisuusmaalaukseen, Jollmax Coating Oy

Märkämaalari teollisuusmaalaukseen, Jollmax Coating Oy

Jollmax Coating Oy on salolainen kasvava, kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin. Water print -pinnoitusprosessi on uusin pintakäsittelypalvelumme. Olemme erikoistuneet muovien, teräksen ja alumiinien maalaamiseen.

Tule meille töihin! Haemme MÄRKÄMAALARIA teollisuusmaalaukseen

Odotamme hakijoilta oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä, laadun arvostamista sekä valmiutta tarvittaessa 2-vuorotyöhön. Arvostamme osaamista, työkokemusta ja koulutusta. Tarjoamme mahdollisuuden uuden oppimiseen ja pitkäkestoiseen työpaikkaan aivan Salon keskustan tuntumassa

Olemme myös aina kiinnostuneita hakijoista, joilla on osaamista teollisuusmaalauksesta, joten olet sitten märkämaalari, jauhemaalari tai työskentely maalaamossa muuten kiinnostaa, niin täytä hakemus oheisesta linkistä.

Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä. Yhtiön brändi ja asema markkinoilla on hyvä. Jollmax Coating on osa Coreplast Laitila Oy:tä, joka on johtavia suomalaisia muovin ruiskupuristajia. Coreplast Laitila Oy:n emoyhtiö on tanskalainen SP Group A/S.

Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Lue lisää www.jollmax.fi.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai [email protected]. Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin ne jätetään.

Hakuaika päättyy: 03.11.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti