Skip to main content

Markkinointi- ja talousassistentti (Rekrykoulutus)

Paikka täytetään osana laajempaa Varsinais-Suomen Markkinointivirittämö -RekryKoulutusta, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Suomen Varastokontti Oy on vuonna 2009 perustettu somerolainen yritys, jonka päätoimenkuvana on konttien myynti, vuokraus ja varustelu. Missiomme on tuottaa Suomen laadukkainta palvelua konttien parissa - sitä toteutamme valtakunnallisesti konttien myynnin ja vuokrauksen ohella mm. valmistamalla tauko- ja laitetiloja. Voimmekin sanoa, että olemme rakentaneet konteista lähes kaikkea mahdollista aina autotalleista saunoihin! Vakituisesti yrityksessämme työskentelee yli 20 henkilöä, ja sesonkiaikoina jopa yli 30.

Nyt haemme asiantuntevaa osaajaa, joka ottaa haltuunsa markkinointimme sekä toimii erilaisten talouden ja toimiston tukitehtävien parissa. Vaikka käytämme jo kevyesti Googlen työkaluja ja sosiaalista mediaa, meiltä puuttuu vielä systemaattinen markkinointisuunnitelma - ja tähän tarvitsemme sinut.

Rooli on meille ensimmäinen laatuaan, joten sitä muotoillaan yhdessä vielä osaamisesi huomioiden. Työpöydältäsi voi kuitenkin löytyä mm. markkinointisuunnitelman laatiminen ja toteutus, sisällöntuotanto (lyhyet tekstit, kuvat), some-kanavien ylläpito, mainoskampanjoiden ja myynti-ilmoitusten laatiminen (Tori, Nettikone) sekä hakukonemarkkinoinnin kehittäminen. Markkinoinnin ohessa huolehdit esim. yhteistyöstä ulkoistetun kirjanpidon kanssa, laskutuksesta, maksuliikenteestä ja asiakastiedon hallinnan kehittämisestä sekä autat tarvittaessa tuotetietojen syöttämisessä ja muissa myynnin back-office tehtävissä.

Toivomme sinun kerryttäneen jo hieman kokemusta toimistotyöstä ja/tai markkinoinnin parista. Kaikenlainen osaaminen myös myynnin ja taloushallinnon parista katsotaan myös eduksi (esim. ERP Fikuro, Talenom). Tärkeintä on kuitenkin itseohjautuva työote ja näkemys markkinointimme kehittämiseksi - sekä tietysti halu myös toteuttaa se. Voisit kuvailla olevasi suoraviivainen toimija, joka ei pelkää tarttua toimeen. Toivommekin, että sinulta löytyy sopiva ripaus luovuutta, mutta myös pitkäjänteisyyttä rutiininomaisten työtehtävien hoitamiseksi. Tässä roolissa pärjäät pitkälti suomen kielellä, hyvä englanninkielen taito on plussaa.

Varastokontilla tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset itse vaikuttamaan isosti työnkuvasi muotoutumiseen. Täällä tukenasi on tiivis, noin neljän hengen tiimi, johon kuuluu esim. myynti, laskutus ja hallinto. Arvostamme uusia ideoita ja annamme tilaa kokeilla, kehittää ja kehittyä. Monimuotoiseen porukkaamme kuuluu myös noin 15 hitsaajaa, jotka työskentelevät tuotannossa konttien valmistuksen parissa.

Toivomme sinun työskentelevän ensisijaisesti paikan päällä Someron keskustassa sijaitsevalla toimistollamme. Tarvittaessa autamme myös asunnon etsinnässä, jos muutto Someron raikkaisiin maalaismaisemiin tuntuu sopivalta vaihtoehdolta. Jatkossa myös osittainen etätyö on mahdollista, kun perehdytys uuteen rooliin on hoidettu.

Oletko sinä se tekijä, joka tuo meille tuoreita näkemyksiä ja tekemisen meininkiä? Odotamme hakemustasi!

Paikka täytetään osana laajempaa Varsinais-Suomen Markkinointivirittämö -RekryKoulutusta, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen RekryKoulutuksen päätteeksi. Lue lisää ohjelmasta ja tutustu mukana oleviin yrityksiin sekä avoimiin paikkoihin osoitteessa https://bang.fi/markkinointivirittamo/varsinais-suomi ja hae mukaan.

Työpaikan sijainti: Joensuuntie, 31400 Somero
Etätyön mahdollisuus: ei
Tutustu työnantajaan: www.varastokontti.fi

Lisätiedot:
Aava & Bang Oy
[email protected]
040 5130 206

Linkki RekryKoulutuksen hakuilmoitukseen: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722904

Jätä hakemus: https://bang.fi/markkinointivirittamo/varsinais-suomi
Yhteystiedot: Aava & Bang Oy
[email protected]
040 5130 206
Työpaikan osoite: Koljontie 140, 31400 Somero
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 10.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.10.2024 10:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6ae1f0eb-ed31-4885-ba19-a05d9a8709c8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointi- ja talousassistentti (Rekrykoulutus)

Suomen Varastokontti Oy
31400 Somero
Varsinais-Suomi
Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 03.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti