Skip to main content

Markkinointiassistentti

Fulmore on liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys, joka on erikoistunut asiakasyritysten kilpailukyvyn parantamiseen mahdollistamalla nopeamman oppimisen niin asiakasrajapinnasta kuin omasta toiminnasta. Tämä tarkoittaa kykyä hallita kokonaisuutta, hahmottaa syy-seuraussuhteita nopeasti ja tunnistaa ne kuuluisat oikeat asiat hälyn keskeltä.

Etsimme Fulmorelle nyt innostunutta ja oppimisen nälkäistä markkinointiassistenttia monipuoliseen rooliin, jonka kautta voi alkaa jäsentää omaa urapolkua markkinointiviestinnän toimialalla moneenkin suuntaan. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

Tehtäviin kuuluu mm. sosiaalisen median tilien ja kanavien hallinnointi, sähköisten mainosten rakentaminen sekä muutosten tekeminen asiakkaiden markkinointimateriaaleihin. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yhteistyön koordinointi tuottajakumppaneiden kanssa, mukaan lukien töiden briiffaaminen, jos tähän on kykyä. Projektinhallinta, sekä sisäinen että ulkoinen, on myös olennainen osa tehtävää. Budjetoinnin ja ostamisen avustavat tehtävät sekä data-analytiikan avustavat tehtävät ovat myös osa monipuolista työnkuvaa.

Työssä menestyäksesi olet järjestelmällinen ja tarkka, pärjäät hyvin muuttuvissa projektikokoonpanoissa ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et pelkää puhelinta etkä muitakaan viestintäkanavia, ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. Suullinen ja kirjallinen viestintäsi on selkeää niin suomeksi kuin englanniksi, ja olet kiinnostunut työsi ja sen tulosten sekä itsesi kehittämisestä. Vilpitön kiinnostus markkinointia, myyntiä ja liiketoimintaa kohtaan on ehdoton etu. Työnkuvaasi voidaan räätälöidä myös omien kiinnostustesi perusteella, joten kerro hakemuksessasi, mikä alassa erityisesti kiinnostaa.

Kasva tehtävään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä RekryKoulutus yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-busines...

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Future Business Talent Rekrykoulutuksen kautta, jonka haku päättyy 29.7.2024. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958?searchPhrase=future%20busin...

Tule kuulemaan koulutuksesta VirtuaaliMiittiin torstaina 27.6.2024 klo 13:00, kesto enintään 1h. Tapahtuma on verkossa, linkki tilaisuuteen: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DH...

Lisätietoja:
Emilia Nuotio, 050 475 7090, [email protected]
Tarja Hyvönen, TE-palvelut, 0295 046 036, [email protected]

Jätä hakemus: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958
Yhteystiedot: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721958
Työpaikan osoite: Kauppakatu 39 c/o Crazy Town, 40100 Jyväskylä
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 26.06.2024 13:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 127abd76-eca6-4c58-8927-63f9ed0e281f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointiassistentti

Fulmore Next Gen Oy
Jyväskylä
Keski-Suomi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti