Skip to main content

Markkinointipäällikkö/RekryKoulutus

Oletko kiinnostunut asiantuntijapalveluiden ja -tuotteiden markkinoinnista?

ESiOR Oy (https://esior.fi/) etsii markkinointipäällikköä/-koordinaattoria, jonka päävastuu on yrityksen markkinointi. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi markkinointimateriaalin tuotanto ja inbound-markkinointi, yrityksen sosiaalisen median ja nettisivujen hallinta sekä uutiskirjeiden laatiminen. Lisäksi tehtävänäsi on uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen, CRM ja asiakassuhteiden hallinta sekä mahdolliset toimistotehtävät. Pääset myös mukaan markkinointi- ja myyntiprosessien ja kansainvälisten liiketoimintastrategioiden kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta B2B- ja B2G-ratkaisujen markkinoinnista ja kansainvälistymisestä sekä sujuvaa englannin kielen kirjoitustaitoa. Eduksi luetaan sujuva suomen kielen taito ja sujuva puhuttu englannin kieli sekä korkeakoulututkinto, sijainti Pohjois-Savossa tai Etelä-Suomessa ja kokemus terveys- tai lääkealalta. Toivomme, että Sinulla on asioista kiinnostunut, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tapa toimia. Ennen kaikkea etsimme tiimiämme täydentämään hyvää tyyppiä, jolla on kehittymispotentiaalin lisäksi halu ottaa vastaan uusia haasteita. Henkilöstöllämme on laaja-alaista osaamista ja yrityksemme tekee monipuolisia ratkaisuja, joten markkinointitehtävissä tarjoutuu runsaasti mahdollisuuksia oppia ja kehittyä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä ainakin osa työajastasi.

ESiOR Oy (https://esior.fi/) tarjoaa asiantuntijaratkaisuja, tutkimusta, konsultointia ja työkaluja parempien terveydenhuollon päätösten tueksi. Tärkein tehtävämme on tukea asiakkaitamme monipuolisesta datasta muodostetun tiedon tuottamisessa, viestimisessä ja hyödyntämisessä. Tarjoamme lisäksi yksityistä tietoturvallista käyttöympäristöä nimeltään SPESiOR®. Olemme tiedonjanoinen, asiantunteva, haasteita rakastava ja luotettava kumppani. Meiltä löytyy ratkaisuja kaikkiin haasteisiin, joita liittyy terveydenhuollon tuotteiden, palveluiden ja prosessien arvon osoittamiseen, tehokkuuden kehittämiseen ja kustannusvaikuttavuuden edistämiseen. Nettisivuillamme on kattava julkaisuluettelo, johon tutustumalla saa hyvän käsityksen palveluistamme ja osaamisestamme.

Tämä työpaikka on auki RekryKoulutuksen nro 722291 kautta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722291
Kouluttajana toimii Labquality Oy.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilukuntien asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Voit hakea työvoimakoulutukseen, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettuna, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua tai teet osa-aikatyötä.

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN 29.7.2024 mennessä Huomioithan, että haku koulutukseen on kaksi vaiheinen, molemmat hakuvaiheet 1. ja 2. vaaditaan

1) Täytä sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi - Henkilöasiakas - Haussa oleva työvoimakoulutus - hae oikea koulutus -Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla "Hae tähän koulutukseen". Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

2) Vapaamuotoinen hakemus ja CV (Labquality), jotka lähetetään sähköisellä lomakkeella https://www.labquality.com/fi/health-tech-top-expert-2024. Liitä sähköiseen lomakkeeseen CV pdf- muodossa ja merkitse otsikoksi oma nimesi (etunimi ja sukunimi)

Voit seurata hakemuksesi käsittelyä www.tyomarkkinatori.fi - Oma asiointi - Henkilöasiakas -palvelusta kohdasta Työvoimakoulutus - Hakemusteni tilanne.

Lisätietoja koulutuksesta:
Roosa Hiltunen, Training Specialist, Labquality Oy p. 050 390 4210, [email protected]
Puhelinajat 23.7. klo 11-13, 29.7. klo 9-11
Henna Heiskanen, Training Coordinator, Labquality Oy p. 050 566 9405, [email protected]
Puhelinajat 3.7. klo 9-11, 10.7 klo 13-15, 17.7 klo 9-11
Koulutuksen yhdyshenkilö Pohjois-Savon työ- ja elinkeinotoimistossa on Teija Kirjavainen, p. 0295 043 590, [email protected]

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/00a8cc04-c...
Työpaikan osoite: Tulliportinkatu 2 LT4, 70100 Kuopio
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 01.07.2024 14:55
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 00a8cc04-cbbb-4d7a-be5f-b84b42d76c3e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinointipäällikkö/RekryKoulutus

ESiOR Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Kokopäiväinen, Vakituinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti