Skip to main content

Matservicearbetare / Melinda & Keskuskoulu

För en smidig vardag

TeeSe Botnia Oy Ab är ett ansvarsfullt och utvecklingsorienterat flerbranschföretag som erbjuder sina kunder heltäckande tjänster inom rengöring, mat, fastigheter och logistik.

TeeSe Botnia erbjuder högklassiga mattjänster till bland annat daghem, skolor, Vasa centralsjukhus och serviceboendeenheter. Dessutom erbjuder vi personalrestaurangtjänster inom Österbottens välfärdsområde samt måltidstjänster via hemtjänsten och i samband med evenemang. Vi har cirka 220 yrkeskunniga anställda inom branschen som tillhandahåller våra tjänster på över 50 verksamhetsställen. Vi serverar mer än 13 000 luncher dagligen.

Söker du en pålitlig arbetsgivare som tar väl hand om både sina kunder och anställda?

TeeSe Botnia Oy Ab söker två matservicearbetare för tillsvidareanställning. Den ena kommer att jobba i Keskuskoulus kök och den andra i Lunchrestaurang Melindas kök, bägge som en del av kökets trevliga team av proffs. Båda arbetsplatserna finns i Vasas centrum: den finskspråkiga Keskuskoulu på adressen Rådhusgatan 39-43 och Lunchrestaurang Melinda på Smedsbyvägen 16. Arbetsförhållandena är på deltid 32,50 h/vecka och 30 h/vecka. Arbetet börjar på båda platserna 1.9 eller enligt överenskommelse.

Till matservicearbetarens uppgifter hör att tillverka sallad, förpacka livsmedel, diskhantering och arbete i matsalen samt andra assisterande köksarbeten.

Keskuskoulus kök fungerar som servicekök med cirka 450 matgäster dagligen. Vid behov ska matservicearbetaren vikariera för kökets serviceansvarig. Efter lunchen övergår matservicearbetaren till ett närliggande daghem för att ta hand om disken.

Lunchrestaurang Melinda, för sin del, är ett tillredningskök där det dagligen produceras cirka 2000 portioner.

I regel arbetar matservicearbetaren mellan kl. 7 och 15 på vardagar, men den som anställs ska ha beredskap att vid behov arbeta också på veckoslut.

Vi önskar att du har en grundexamen i köksbranschen och/eller erfarenhet av storköksarbete. Du är en naturlig kundbetjäningsperson – du möter dina kunder med ett leende och en tjänstvillig attityd. Du kan arbeta både med dina arbetskamrater och självständigt.

I arbetet förutsätts hygienpass och goda kunskaper i finska. Innan arbetet inleds ska den som valts till uppgiften visa upp ett straffregisterutdrag (lag 504/2002, kontroll av brottslig bakgrund).Prövotiden för uppgiften är 6 månader.

Varför jobba på just TeeSe Botnia?

Vi erbjuder dig en trivsam och fungerande arbetsgemenskap med trevliga och yrkesskickliga kollegor. Vi erbjuder fördelarna med en stor organisation, du har bl.a. möjlighet att avancera i den riktning du önskar. Dessutom utbildar vi vår personal.

Vi erbjuder regelbundet dagarbete, och om du vill har du möjlighet att arbeta även vid andra tider. Din lön baserar sig på AVAINTA arbetsgivarna rf:s kollektivavtal (AVAINTES) där semesterdagar ackumuleras i bra takt, och när du tar ut semester går det endast fem dagar/ semestervecka. Kollektivavtalsenliga lönetillägg är exempelvis 20 % för lördagsarbete och 100 % för söndagsarbete.

Dessutom erbjuder vi som arbetsförmån Epassi samt andra personalrabatter för lokala kulturevenemang och företag.

Blev du intresserad? Sök uppgiften genom att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 13.10.2024. Observera att vi intervjuar sökande medan ansökningstiden ännu pågår, och att vi kommer att tillsätta uppgiften så snart vi hittat rätt person.

Har du frågor? Ytterligare information om uppgiften: Serviceförman Niina Autio-Petell 040-682 4314 (Appetito), Leena Vaarasto 040 482 8910 (Melinda) eller servicechef Hanna Elomaa 040 577 7885. E-postadresserna enligt [email protected].

Jätä hakemus: https://teese.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=166&jbid=15
Työpaikan osoite: Grusgatan 2-4, 65100 Vasa
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.08.2024 08:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5a4f3411-135d-47da-8846-6256f2d51a5e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Matservicearbetare / Melinda & Keskuskoulu

TeeSe Botnia Oy Ab
796 91 Väsa
Vaasa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 20.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti