Skip to main content

    Mekaaninen asentaja

    Etsimme asiakasyrityksellemme mekaanista asentajaa työskentelemään tehdasympäristössä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksemme sekä Wulff Worksin kanssa, mutta hakemukset ja mahdolliset yhteydenotot käsittelee Wulff Works työkuormituksen keskittämiseksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa, joten kyseessä on rekrytointitoimeksianto.

    Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään mekaanisen asennusten parissa, joten ruuvaustaito pitää olla hyppysissä. Työssäsi varmistat, että tehtaassa koneet ja laitteet toimivat. Työ on siis huoltoa, jotta ennalta ehkäistään, ettei mikään mene rikki, mutta mikäli kone tai laite menee rikki, luonnollisesti se täytyy korjata. Mikäli olet nuorempana purkanut mopoja osiin ja kasannut uudelleen tai sittemmin tehnyt samaa hommaa autojen kanssa, saatat olla sopivaa käsillä tekemisen taitoa omaava kaveri. Mikäli olet koulutukseltasi esim. automaatioasentaja, koneenasentaja tai vastaava, saattaa koulutustaustasi olla sopiva ajatellen tätä avoinna olevaa tehtävää. Työ on päivätyötä.

    Mikäli koet olevasi sopiva henkilö, jätä hakemus osoitteessa https://www.wulffworks.fi/avoimet-tyopaikat/8748890 ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

    Mikäli haluat tietää lisää tästä avoinna olevasta tehtävästä, ole yhteydessä Ramiin:

    Rami Korpi
    041 732 5380
    [email protected]

    Wulff Works Oy

    Parempi maailma työntekijä kerrallaan!

    Wulff Works on se parempi henkilöstövuokrausyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: www.wulffworks.fi. Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti