Skip to main content

mekaniikkasuunnittelija

Dietatec on jo 30 vuoden ajan suunnitellut ja valmistanut maailman johtavia monitoimipatoja tehokkaaseen ruoan tuotantoon ammattikeittiöissä. Se on tunnettu huippulaadukkaista tuotteistaan, joita myydään ympäri maailmaa kansainvälisten jälleenmyyjien ja kumppaneiden kanssa. Tänä päivänä Dietatecin liiketoiminta keskittyy pääosin kansainvälisille markkinoille, ja sen Helsingin Herttoniemessä sijaitseva ydintiimi, johon kuuluu 22 henkilöä, vastaa tuotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myyntitoiminnoista.

Dietatec on osa alan ammattilaisten arvostamaa Dieta konsernia. Dieta Group on Horeca-alalla toimiva konserni, jonka liikevaihto oli 40 miljoonaa euroa vuonna 2023. Konserniin kuuluvat yritykset valmistavat ja jälleenmyyvät korkealaatuisia ammattikeittiölaitteita ja tarvikkeita. Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on auttaa asiakkaitamme menestymään tarjoamalla ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Haemme MEKANIIKKASUUNNITELIJAA rentoon ja mutkattomaan suunnittelu- ja tuotekehitystiimiimme Helsingin Herttoniemeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja erittäin mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ja kasvavassa kotimaisessa ammattikeittiölaitteisiin erikoistuneessa konsernissamme. Työnantajana olemme eteenpäin katsova, ketterä ja innovatiivinen. Työkulttuurimme on avoin, positiivinen ja kannustava. Henkilöstötyytyväisyyskyselyiden perusteella 100 % työntekijöistämme ovat joko erittäin tai melko tyytyväisiä meihin työnantajanaan. Työssäsi sinulla on mahdollisuus nähdä oma kädenjälkesi ja kehittää toimintatapoja yhdessä muun organisaatiomme kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. ammattikeittiötuotteiden 3D-suunnittelua, valmistuspiirustustentoteuttamista ja toiminnallisuuden kehitystyötä. Osallistut suunniteltujen tuotteiden laitemittauksiin ja -testauksiin sekä tuotteiden dokumentointiin, tuoterakenteiden ylläpitoon ja projektinhallintaan. Teet yhteistyötä tuotannon, suunnittelun sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa.

Odotamme sinulta:

  • työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta ja vastaavista tehtävistä
  • insinööritason koulutusta (mieluiten kone- tai materiaalitekniikka)
  • 3D-ohjelmiston osaamista (SolidWorks)
  • kiinnostusta tekniikkaan ja prosessilaitteisiin
  • yhteistyökykyä tuotannon ja hankinnan sekä myynnin ja markkinoinnin kanssa
  • ongelmanratkaisutaitoa, rohkeaa ja positiivista asennetta sekä haluaa oppia uutta
  • hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kohtuulista englannin kielen osaamista

Eduksi katsomme:

  • painelaite- ja sähköstandardien tuntemuksen
  • kokemuksen ohutlevysuunnittelusta
  • materiaalituntemuksen (RST)
  • kokemuksen tai kiinnostuksen sähkölaitteisiin
  • kyvyn tuottaa teknistä dokumentaatiota

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 18.9.2024 mennessä osoitteeseen www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, [email protected] ja Terhi Airas, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

mekaniikkasuunnittelija

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti