Skip to main content

Metallityöntekijä, Virtasalmi

Etsimme asiakasyrityksellemme RST Lapit Oy:lle metallityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

RST Lapit Oy on perheyritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1992 lähtien. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, alkaen tuotekehityksestä tuotteen suunnitteluun ja siitä lopullisen tuotteen yksittäis- tai sarjavalmistukseen.

Tarjolla monipuolinen työnkuva, jossa työpäivät koostuvat särmäämisestä, hitsaamisesta (TIG/MIG), levyleikkurin käytöstä sekä kokoonpanotehtävistä. Materiaalit ovat pääasiassa alumiini ja ruostumaton teräs. Työaika arkisin klo 7-15.30.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä piirustusten lukutaitoa. Etsimämme tekijä on tarkka sekä oma-aloitteinen työssään sekä joustaa tarpeen vaatiessa.

RST Lapit Oy panostaa työskentely-ympäristöön, viihtyvyyteen sekä asiakastyytyväisyyteen. Tässä työssä pääset kehittämään omaa ammatillista osaamistasi, pitkän kokemuksen omaavan perheyrityksen parissa.

Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkauksessa huomioidaan osaamisesi sekä palkkatoiveesi. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

RTK-Henkilöstöpalvelu toimii rekrytointikumppanina ja valittu henkilö työllistyy suoraan RST Lapit Oy:n omille kirjoille. Lisätiedot hakuun liittyen ainoastaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 8-16 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 [email protected]

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti. Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Jätä hakemus: http://rtk.likeit.fi/apply/36102694
Työpaikan osoite: Virtasalmi, 77330
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 13:39
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8ff79d68-85e4-467d-b413-da056cd2e3bc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijä, Virtasalmi

RTK-Henkilöstöpalvelu Varkaus
79600 Joroinen
51900 Juva
Mikkeli
Pieksämäki
Varkaus
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti