Skip to main content

Miepä-hoitaja perusterveydenhuolto, Kouvola

Haemme kahta vakituista miepä-hoitajaa perusterveydenhuollon päihdetiimiin Kouvolan alueelle!
Miepä-hoitajan työ on itsenäistä vastaanottotyötä; arviointia ja lyhytkestoista hoitosuhdetyöskentelyä sekä moniammatillista yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa. Päihdetiimin hoitajat päivystävät myös terveysneuvontapisteellä.

Kelpoisuus tehtävään on laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävän onnistuneeseen hoitamiseen tarvitset itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä digitaitoja, koska kehitämme aktiivisesti uusia digihoitopolkuja, jotka ovat tulevaisuudessa isommassa roolissa miepä-palveluissa. Tehtävä edellyttää voimassaolevia lääkelupia, jotka voit myös suorittaa heti työsuhteen alussa.

Toivomme sinulta osaamista ja kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Arvostamme reipasta asennetta, sekä halua kehittää ja ylläpitää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Lyhytterapiaosaaminen, hyvät IT-taidot ja Lifecare-potilastietojärjestelmän osaaminen katsotaan eduksesi.

Meillä pääset tekemään motivoivia, merkityksellisiä ja monipuolisia työtehtäviä psykiatristen ja päihdepalvelujen avohoidossa. Saat myös hyvän perehdytyksen sekä esimiehen ja moniammatillisen tiimin tuen työhösi.
Miepä -hoitajat työskentelevät terveysasemilla arkisin klo 7:57-16:00 välisenä aikana. Työaika on 37h 45 min /vko. Palkka on 2988,48 €/kk. Saat käyttöösi ePassi- hyvinvointisovelluksen, polkupyöräedun ja kattavan FASU- koulutuskalenterin, minkä tarjonnalla saat syvennettyä ammatillista osaamistasi.

Vakituisissa tehtävissä koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalakiin perustuen pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää toimittamaan rikosrekisteriotteensa työskennellessään iäkkäiden henkilöiden parissa sosiaali- ja terveyspalveluissa. Palvelussa hoidetaan yli 18 -vuotiaita.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi ja pyrimme tutustumaan siihen jo hakuaikana. Aloitamme myös haastattelut jo hakuaikana. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.

Lisätiedot: Palveluesimies Sini Jokela
sini.jokela(at)kymenhva.fi
040 0880 797

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KYMENHVA-01-153-24/fi_FI
Yhteystiedot: Palveluesimies Sini Jokela
puh. 040 0880 797
sini.jokelaat)kymenhva.fi
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 2988,48 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 08.07.2024 15:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6d60cbd2-8177-4fd3-ba23-ddfd7e7e96ab

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti