Skip to main content

Palkkaamme työntekijöitä moniosaajan työtehtäviin Oulun alueella!

Moniosaajana pääset avainasemaan koulujen ja/tai päiväkotien palvelussa toimimiseen! Moniosaajan työtehtävissä työskentely on hektistä ja vastuullista. Työssä pärjäät, mikäli omaat hyvän paineensietokyvyn, iloisen asiakaspalveluasenteen sekä hyvän suomen kielen osaamisen. Tärkeimpänä ominaisuutena pidämmekin asiakaspalveluasennetta ja kiinnostusta uuden oppimiseen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi välivuodelle, muun osa-aikatyön ohelle tai Sinulle, joka olet kiinnostunut palvelualalla työskentelystä! Tämä työ sopii loistavasti myös sinulle, joka olet jo jäänyt eläkkeelle mutta edelleen olisit halukas työskentelemään osa-aikaisesti omien aikataulujesi mukaan.

Kohteesta riippuen päävastuullasi on joko keittiössä toimiminen tai puhtaudesta huolehtiminen. Ruokasalin puhtaanapito, astiahuolto, linjaston hoitaminen ja muu puhtaanapito kuuluvat kiinteänä osana työhön. Pienemmissä kohteissa työtä tehdään itsenäisesti, jolloin vastuullasi on myös ruoan esille laitto ja tarjoilu. Työtä tehdään yhdessä muun talon henkilökunnan kanssa, joten on tärkeää että omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työ on fyysistä ja päivän aikana voi tulla paljon askelia, joten hyvä fyysinen kunto on edellytys työssä jaksamiseen.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa, mutta satunnaisesti on mahdollisuus myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin puhtaanapidon työtehtävissä. Odotamme työntekijältä täysi-ikäisyyttä, sillä iltavuorot saattavat joskus kestää myöhään iltaan. Työssä tarvitset hygieniapassin. Mikäli pystyt aloittamaan työt ennen passin suorittamista, sinulla on velvollisuus sen hankkimiseen kahden kuukauden sisällä työn alkamisesta. Työhön perehdytys tapahtuu työpaikalla, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole välttämätöntä mutta se katsotaan eduksesi.

Työtä tehdään keikkaluonteisesti, mutta osaamisesi ja motivaatiosi näytettyäsi sinulla on mahdollisuus myös kiinnittyä asiakasyritykseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Halukkaille tarjoamme myös mahdollisuutta työllistyä muihin työtehtäviin, kuten tarjoilijan, saliapulaisen ja keittiöapulaisen työtehtävissä. Työt alkavat joustavasti sekä sinun että asiakkaamme aikataulujen mukaan.

Mitä tarjoamme:

- Vakaan ja luotettavan työnantajan

- Eezyn kattavan ja ajankohtaisen verkkoperehdytysmateriaalin käyttöösi

- Eezyn toimihenkilön tuen ja kannustuksen työssäsi suoriutumiseen ja urallasi etenemiseen

- Palkkauksessa sovellamme asiakasyrityksessä käytettävää työehtosopimusta

Täytä profiilisi huolella jotta työllistymisen mahdollisuutesi kasvat. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten älä epäröi hakemuksesi lähettämisessä!


Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Hanna Toivola
HR-Asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
[email protected]

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Moniosaaja

Pohjois-Pohjanmaa
90440 Kempele
91900 Liminka
91500 Muhos
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 06.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti