Skip to main content

Oletko aamuvirkku, joka nauttii aikaisista aamuista ja vapaista illoista? Omaatko jo aikaisempaa kokemusta puhtaanapitotehtävistä tai keittiön avustavista töistä? Mikäli vastasit kyllä, taidat olla etsimämme työntekijä!

Etsimme nyt asiakasyrityksemme tarpeisiin uusia MONIOSAAJIA työskentelemään Kuopion alueen päiväkodeissa ja palvelutaloissa.

Moniosaajana työpäiväsi koostuvat vaihtelevasti ruoan esivalmistelusta, pakkauksesta, astiahuollosta sekä työskentelykohteen yleisten tilojen puhtaanapidosta. Työ monipuolisissa kohteissa on paitsi hauskaa, myös merkityksellistä. Säännöllinen arkityö mahdollistaa sinulle pitkät illat ja viikonloput erilaisten harrastusten parissa, sillä kauttamme voit itse valita missä ja milloin työskentelet. 

*** 

Sinulta edellytämme:

  • Joustavaa ja reipasta asennetta työhön. 
  • Hygieniapassia ja voimassaolevaa salmonellatodistusta.
  • Vastuullisuutta ja halua oppia uutta.
  • Sujuvaa suomenkielen taitoa.

Olisi hienoa, jos omaat jo aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä arvostamme kaikenlaista kokemusta elintarvike-, puhtaanapito- sekä ravintola-alalta.

Ja puolestamme tarjoamme:

Tarjolla on eri pituisia työsuhteita oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti. Määräaikaisen työsuhteen lisäksi voit työllistyä kauttamme myös osa-aikatyöhön, jossa töitä tehdään arkisin klo 10-15 välillä. Huomioimme toiveesi niin työajoissa kuin työntekokohteen sijainnissa, joten kerrothan hakemuksessasi tarkemmin millainen työ sopisi sinulle parhaiten. Saat meiltä monipuolisen ja vauhdikkaan työnkuvan sekä sähköisen perehdytysalustan erilaisten työtehtävien ja laitteiden hallintaan.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 20.10.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkauksessa noudatetaan AVAINTA-työehtosopimusta, jonka mukaan aloittelevan osaajan palkka on 12,17e/h sekä mahdolliset kokemus- ja osaamislisät.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Niina Kesti
[email protected]
puh. 050 3202464

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy – eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Moniosaaja

Kuopio
71800 Siilinjärvi
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 07.10.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti