Skip to main content

Muottikirvesmiehiä reissutyöhön Pohjois-Ruotsiin

Muottikirvesmies/Betonityöntekijä/Urakkaporukka



Haemme joukkoomme muottikirvesmiehiä reissuhommiin Pohjois-Ruotsiin. Työt alkaa sovitusti syksyn/talven 2024 aikana, kun projektien tarkempi aikataulu varmistuu. Tehtävät sisältävät urakkatyönä teollisuus- ja energiarakentamisen kohteita. Työhön kuuluu perustusten, betonirunkojen, väestönsuojien, lattioiden ja muiden betonitöiden tekoa sisältäen: muotitus-, raudoitus- ja valutyöt.


Aiempi kokemus rakennustöistä on työn edellytys ja osaaminen malthus-, peri- tai dokajärjestelmistä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan kuvien lukutaitoa, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Panostamme osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mielellämme koulutusta ja oppia. Tärkeintä on, että asenne on kohdallaan ja tulet ihmisten kans toimeen. Urakkapalkkaus ja vakituinen työsuhde olis tiedossa vakavaraisessa, kasvavassa ja mukavassa porukassa. Ruotsin kohteissa työtä tehdään 7-7 vuorossa. Reissukorvaukset maksetaan kuten kuuluukin.


Työalue kattaa Suomen ja Pohjois-Ruotsin. Työt alkaa sovitusti syksyn-talven 2024 aikana, kun projektien aikataulu varmistuu.




Hae nyt


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti