Skip to main content

Murskatyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme murskatyöntekijää. Työtehtävät ovat pyöräkoneella ja materiaalikoneella tapahtuva murskan syöttö, yhdistelmäajoneuvolla tapahtuva murskan siirto sekä mahdolliset huolto- ja korjaustyöt.

Työmaa sijaitsee Kajaanissa, mutta työssä voi välillä olla myös reissutyötä. Työaika on 8-12h / pv, työrytmissä voi olla vaihtelua. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työsuhde alkaa vuokratyösuhteena. 

Odotamme hakijalta:

- Hyvää fyysistä kuntoa

- Työtä pelkäämätöntä asennetta

- Aiempaa kokemusta alalta tai konetöistä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Työssä vaaditaan yhdistelmäajoneuvokuljettajan ammattipätevyys, mutta otamme huomioon myös c-kortin omaavat hakijat. Lisäksi tulityökortti sekä työturvallisuuskortti tarvitaan, voimme avustaa näiden hankinnassa. 

Eduksi katsotaan alalta kertynyt kokemus ja ammattitaito. Arvostamme myös kykyä toimia osana kehittyvää tiimiä, hyvää ryhmähenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, kykyä omaksua työn vaatimia haasteita sekä hyvää turvallisuusasennetta.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa mahdollisuus oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä osaavassa tiimissä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä, olethan nopea!

Palkkaus metsäkoneala / sopimuksen mukaan.

Työssä ei ole majoitus mahdollisuutta, etsimme paikallista tekijää. 

Lisätietoja paikasta antaa:

Minna Leinonen 040 6636 123, [email protected]

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti