Skip to main content

Muuntaja-asentajia, Hitachi Energy

Etsimme muuntaja-asentajia monipuolisiin työtehtäviin Hitachi Energylle Vaasaan.

Lähetysosastolla muuntaja-asentajan tehtäviin kuuluu muuntajan ulkopuolisten laitteiden asennus sekä muuntajan lähetyskuntoon valmistelu. Työ on 2-vuorotyötä ja työpisteesi sijaitsee lähettämössä. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuokratyösuhteena Adeccon ja työntekijän välille, noin kuudeksi kuukaudeksi. Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi muuntaja-asentajana ovat:
- Muuntajan ulkopuolisten laitteiden asennus osaluetteloiden ja piirustusten mukaisesti
- Muuntajan lähetysvarustelu turvallisen kuljetuksen mahdollistamiseksi
- Lähetysvalmistelujen aikana tehtävien maalausten ja tarkastusten suorittaminen

MITÄ TARJOAMME
Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen hyvässä tiimissä. Lisäksi sinulla on käytössä Adeccon työsuhde-edut, kuten koulutusetu sekä liikuntaetu.

ODOTAMME SINULTA
Toivomme hakijalta tiimityöskentelytaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteellisuutta, jotka ovat tehtävässä välttämättömiä. Lisäksi muuntaja-asentajan työssä eduksesi on tarkkaavainen työote ja oppimishaluinen asenne. Asentajan yleinen osaaminen ja käytännön taidot ovat välttämättömiä. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus kojeiden ja laitteiden asennuksesta ja kytkennästä. Edellytämme myös tekniikan alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta teollisuudesta. Työkieli tehtävässä on suomi.

OTA YHTEYTTÄ
Heräsikö kiinnostuksesi? Jos tehtäväkuvaus täsmäsi, ole nopea ja jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaikaa on 18.9. asti, mutta käsittelemme hakua jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos haluat lisätietoa paikasta tai hakuprosessista, ole yhteydessä Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Jenna Sikströmiin, 040 194 8229, [email protected].

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat:
Muuntaja-asentaja, kokoonpano, Hitachi Energy, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenna Sikström, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Muuntaja-asentajia, Hitachi Energy

Adecco
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti