Skip to main content

Oletko asiakaspalvelun hallitseva, ehkä jo ravintolamaailmaa nähnyt konkari? Haluaisitko työskennellä ruokatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, jotka joustavat sinun aikataulusi mukaan? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä etsimme asiakkaallemme palvelutiskimyyjiä.

Työtehtävät tapahtuvat tuttujen päivittäistavarakauppojen palvelutiskeillä ja koostuvat asiakkaiden palvelemisesta, liha- ja kalatuotteiden myynnistä, valmistusvinkkien antamisesta sekä esillepanojen tekemisestä.

Saat palvelutiskimyyjän tehtäviin kattavan perehdytyksen, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta lihan ja kalan käsittelystä. Työ kaupan ympäristössä on varsinkin ruuhka-aikoina nopeatempoista, jolloin joustavuus ja tekijäluonne ovat paikallaan hyväntuulista asennetta unohtamatta.

Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti eri asiakaskaupoissamme, joten mitä valmiimpi olet liikkumaan itsenäisesti eri kauppojen toimipisteisiin, sitä enemmän sinulle tarjoutuu kauttamme töitä. Työ sopii sinulle, jos pidät vaihtelevista työympäristöistä ja kollegoista, ja elämäntilanteesi vaatii itse valittavia työvuoroja.

Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön. Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä tiimissä. Kun työskentelet meidän kauttamme, ansaitset kaupan alan TES:in mukaista palkkaa sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Huomioithan, että käsittelyssämme saattaa olla pientä viivettä lomakauden takia.

Saana Valo
HR-konsultti
040 307 5303 / [email protected]
www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä

Oulu
Vakituinen

Julkaistu 07.08.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti