Skip to main content

ETSITKÖ VAKITUISTA TYÖTÄ TAI PIDEMPÄÄ MÄÄRÄAIKAISTA TYÖSUHDETTA?
Oletko kiinnostunut vakituisista työtunneista ja olet aina ollut kiinnostunut työskentelemään päivittäistavarakaupassa? Eezy Kaupalta löytyy keikkatyön lisäksi määräaikaisista vakituisiin työsuhteita kaupan alan työtehtäviin. Pääasiassa työtä on tarjolla S- ja K-ryhmien päivittäistavarakaupoissa, mutta meiltä löytyy asiakkaina myös joitakin erikoisliikkeitä.

MITÄ ODOTAMME TYÖNTEKIJÖILTÄMME? Odotamme hakijalta hyvää asennetta, halukkuutta kehittää osaamistaan ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Toivomme, että olet myös joustava sillä työvuorot voivat vaihdella aamu, ilta ja viikonloppuvuoroissa. Aikaisempaa kokemusta kaupan alalta ei siis vaadita, sillä voimme kouluttaa sinut tehtävään!

MITÄ ME EEZYLLÄ TARJOAMME SINULLE? Saat kaupan alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, sekä hyviä ilta- ja viikonloppulisiä. Vaikka työskentelet määräaikaisuuden ajan Eezyllä, niin joka neljäs työntekijämme on päätynyt työskentelemään asiakkaallemme vakituisesti. Vaikka työntekosi tapahtuu asiakkaallamme, olemme tukenasi koko työsuhteesi ajan.

KUULOSTAAKO HYVÄLTÄ? Me haluamme seuraavaksi kuulla sinusta. Lähetä hakemuksesi tehtävään, jossa kerrot laajasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Tuothan hakemuksella myös ilmi, millä alueella voisit työskennellä, milloin haluaisit työskennellä ja millaisista työtunneista olet kiinnostunut.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Vakituinen

Julkaistu 09.09.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti