Skip to main content

Myyjä, 25h/vko, Aleksi 13 Ideapark, Lempäälä

Aleksi 13 Lempäälän Ideaparkin myymälässä avautuu kesän lopussa kaksi määräaikaista työpaikkaa myyjille, molemmat keskimäärin 25h/vko sopimustunneilla. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka.

Odotamme sinulta:

Haemme positiivista, luonteeltaan palvelualtista, oma-aloitteista ja tavoitteellista muodista kiinnostunutta myyjää määräaikaiseen työtehtävään loppuvuoden ajaksi, myymälän lopetukseen saakka.


Aleksi 13- ketju on aloittanut loppuunmyynnit ja haemme työntekijöitä mukaan läpiviemään vauhdikkaat loppuunmyynnit, jotka kestävät vuoden loppuun saakka.

Työssäsi olet ripeä, ennakkoluuloton työnteosta innostuva tiimipelaaja sekä asiakaspalveluhenkinen ammattilainen. Tartut napakasti työhön, otat asiakkaat ja vaihtuvat tilanteet haltuusi. Jos sinulla on kyky kohdata ihmisiä palveluhenkisessä ilmapiirissä ja nautit myyntityöstä, olet hakemamme henkilö.

Tarjoamme sinulle:

Työskentelyn mukavien työkavereiden ja asiakkaiden sekä laajan muodin brändivalikoiman parissa Aleksi 13 ketjun myymäläympäristössä. Olemme aloittaneet A13- ketjun loppuunmyynnit, joiden myötä pääset mukaan vauhdikkaaseen myynti- ja asiakasympäristöön!

Työ koostuu mm. kassatyöstä, osastojen siistimisestä, asiakaspalvelusta naisten- ja miesten vaatteiden ja jalkineiden parissa sekä muista myymälätyöskentelyyn liittyvät tehtävistä, kuten tavarankäsittelyyn liittyvistä tehtävistä.

Jos tunnistit itsesi ja tunnet olevasi juuri oikea henkilö tähän työhön, vakuuta myös meidät!

Työ alkaa: 29.7.2024, viikolla 31

Työn kesto: määräaikainen sijaisuus 31.12.2024 saakka

Työaika: osa-aikainen, keskimäärin 25h/vko, käytössä 26 viikon tasoittumisjaksotus

Työpaikan osoite: Aleksi 13, Kauppakeskus Ideapark, Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

Hakuaika: 10.7.2024 saakka. Laita selkeä, itseäsi hyvin kuvaava työhakemus ja cv/ ansioluettelo liitteenä sähköpostilla hakuajan sisällä yhteyshenkilölle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä, 25h/vko, Aleksi 13 Ideapark, Lempäälä

37500 Lempäälä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti