Skip to main content

Myyjä, Etelä-Suomi

Liebherr-Finland Oy Ab on vuonna 2004 perustettu myynti- ja huoltoyhtiö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tuusulassa.

Haemme maanrakennuskoneiden ja materiaalinkäsittelykoneiden pariin MYYJÄÄ Etelä-Suomen alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolle on jo karttunut myyntikokemusta tekniseltä alalta sekä soveltuva koulutus joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Toivomme, että englannin kielen taitosi olisi sujuvaa, sinulla on halu kehittyä sekä olet valmis oppimaan uutta. Toivomme myös, että IT-taitosi olisivat hyvät ja sinulla on kokemusta mm. nykyaikaisesta toiminnanohjausjärjestelmästä. Työ sisältää matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten sinulla tulee olla matkustusvalmiutta.

Työ on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentely paikkana toimii toimistomme Tuusulassa.

Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa lounas- ja virike etu, kattava työterveyshuolto sekä työsuhdepyörä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, työtehtävien kuvauksella 25.10.2024 mennessä osoitteeseen [email protected] otsikolla Myyjä.

Lisätietoja työpaikasta antaa Managing Director - Sales Juha-Matti Haapala p. 050 440 9957 tai [email protected]

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/2719bc23-8...
Työpaikan osoite: Pakkasraitti 8, 04360 Tuusula
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 25.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 25.09.2024 17:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2719bc23-87bb-4a9d-b4d0-1fc2daf31ccd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti