Skip to main content

Myyjä, Hankkija Rovaniemi

Etsimme reippaalla meiningillä varustettua MYYJÄÄ osaksi Hankkija Rovaniemen myymälän porukkaa. Jos asiakaspalvelu ja monipuolinen myymälätyö saa sinutkin innostumaan, voit olla juuri sopiva tekijä tähän tehtävään.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta ja erityisesti puutarhapuolen tuntemusta. Monipuolisiin työtehtäviin sisältyy varaston hoitoa. Työtehtävinä esimerkiksi tavaran vastaanotto, kuorman purku, hinnoittelu ja tuotteiden esille laitto. Työ pitää sisällään myös trukilla ajoa. Pääset kehittymään puutarhapuolen asiantuntijana, jakamaan tietoa ja osaamistasi asiakkaillemme ja luomaan onnistuneita palvelukokemuksia. Tässä fyysisessä työssä pääset mukaan Hankkijan osaavaan ja innostuneeseen porukkaan.

Entä mitä odotamme sinulta?

Aiempi myyntikokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätön. Kokemusvuosillasi ei ole meille suurta väliä, sillä meiltä löytyy tilaa sekä kokeneille konkareille että uransa alkupuolella oleville lupauksille. Meille on tärkeintä, että asenteesi on kunnossa ja sinulla on aitoa halua ja paloa itsesi kehittämiseen. Me puolestamme huolehdimme perehdyttämisestä. Myyjänä viihdyt varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä, nautit toimeen tarttumisesta eivätkä puntit tutise kiireenkään keskellä. Mutkaton tiimityö on meille sydämen asia ja mielestämme töissä saa (ja pitää) olla hauskaa. Toivottavasti myös sinä ajattelet samoin! Sinun tulee olla täysi-ikäinen.

No, millaisesta työstä on kyse?

Hankkijan myyjänä saat nauttia mukavista kohtaamisista kuluttaja-asiakkaiden sekä yritysasiakkaiden kanssa myymälän aukioloaikoina pääsääntöisesti ma–pe klo 8 – 17 välillä sekä la klo 9–15 välillä. Kiireisimmällä kesäsesongilla olemme avoinna myös sunnuntaisin.

Meidän huipputiimiin on helppo tulla mukaan, ja työkavereiksi ja tukiverkoksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset. Pääset mukaan intohimoisesti ja suurella sydämellä työhönsä suhtautuvaan porukkaan. Me hankkijalaiset pyrimme jatkuvasti uudistumaan ja kehittymään alan tarpeiden mukaan. Haluamme, että henkilöstömme voi hyvin, töissä ja vapaalla. Meillä on mutkaton yrityskulttuuri, pilkettä silmäkulmassa ja hyvä tekemisen meininki, sen lupaamme! Tehtävä on vakituinen, viikkotuntimäärä 30h /vko ja tehtävästä maksetaan Kaupan Tessin mukaista palkkaa. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian. Työllistyt Hankkijan kirjoille.

Miksi sinun kannattaisi valita Hankkija?

Me Hankkijalla pystymme tarjoamaan aidosti monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät. Koska meillä on osastoja laidasta laitaan, saat halutessasi kehittää osaamistasi moneen suuntaan. Kun tarvitset työssäsi jotakin lisäosaamista, järjestämme säännöllisiä koulutuksia ammattitaitosi ylläpitämiseksi ja laajentamiseksi. Meillä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut. Etuihin kuuluvat esimerkiksi kattava työterveyshuolto (sisältää mm. tarvittaessa fysio- ja ravitsemusterapeutin palvelut), vuosittainen Smartum-saldo, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä yhteistyökumppaneiden alennukset. Olemme iso ja turvallinen työnantaja. Meillä voit luottaa siihen, että hommat hoituvat asianmukaisesti ja töitä riittää myös maailman myllerrysten aikana. Kääritäänkö siis hihat ja aletaan hommiin?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä. Toteutamme myös varsinaiset haastattelut helposti videohaastatteluina Teamsin kautta.

Hae paikkaa viimeistään 22.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä, Hankkija Rovaniemi

Barona
Rovaniemi
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 09.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti