Skip to main content

Myyjä huoltoasemalle, vakkari, LOIMAA

Haemme asiakasyrityksellemme Loimaalle huoltoasemalle myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat toistaiseksi. Tarjoamme työntekijöillemme Epassin!

Työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu kassalla. Lisäksi pääset työskentelemään keittiöön, leipomaan ja tekemään monipuolisesti erilaisia huoltoasemalla tehtäviä töitä. Huom! Mikäli sinulla ei ole kaikesta näistä ennestään kokemusta, se ei haittaa! Mikäli olet kiinnostunut oppimaan, työtehtävät on mahdollista oppia työssä.

Työssä vaaditaan anniskelupassi ja hygieniapassi, jotka on mahdollista suorittaa työn alkaessa. Töitä on tarjolla 2-5 päivänä viikossa riippuen siitä, kuinka monipuolisesti voit tehdä erilaisia työtehtäviä.

Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä. Huoltoasema sulkeutuu jo klo 20, joten kovin myöhäisiä iltavuoroja ei tule tehtäväksi.

Palkkaus maran tessin mukaan, vähintään 11,58€/h. Tämän lisäksi tulee vuorolisät ja Epassi.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Epassi) kuulet haastattelussa lisää.

Mikäli haluat työskennellä kivassa porukassa viihtyisässä paikassa, laita meille hakemus! Olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika työhaastattelulle. Toimi pian, aloitamme haastattelut heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana! Odotamme hakemustasi!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Jätä hakemus: http://duuritiimi.likeit.fi/apply/1802328
Työpaikan osoite: Loimaa, 32200
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 31.10.2024 22:00
Ilmoitus jätetty: 16.10.2024 12:50
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 3747c52f-af36-41ff-918f-ccbe1be13bac

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä huoltoasemalle, vakkari, LOIMAA

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy
32200 Loimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 16.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti