Skip to main content

Myyjä KARAAT-pop-up myymälään

Haemme KARAAT-pop-up-tapahtumaan myyjää Helsingin ydinkeskustaan.

Liity tiimiimme myyjäksi jännittävään pop-up-tapahtumaan Helsingin ydinkeskustassa!

Etsimme karismaattista henkilöä, joka loistaa asiakaspalvelussa, edistää myyntiä itsevarmasti ja sopeutuu vaivattomasti dynaamiseen ympäristöön. Jos olet intohimoinen kauniista koruista sekä taitava luomaan asiakkaille unohtumattomia kokemuksia, haluamme kuulla sinusta lisää.

Toivomme että sinulla on:

  • Ulospäinsuuntautunut ja ystävällinen asenne
  • Kyky saada asiakkaat tuntemaan olonsa kotoisaksi
  • Itsevarmuutta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen ympäristöön
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito (ruotsin kielen taito on plussaa)
  • Aikaisempi kokemus korumyynnistä on etu, mutta ei välttämätön
  • Vähintään parin vuoden kokemus B2C-myyntityöstä

Pääasialliset tehtävät:

  • Erinomainen asiakaspalvelu ja unohtumattoman ostokokemuksen luominen asiakkaille.
  • Myynnin edistäminen ja pop-up-tapahtuman myyntitavoitteiden saavuttaminen.
  • Pop-up-tilan kevyestä ylläpidosta huolehtiminen.

Työt alkavat 11.11. ja kestävät 31.12. saakka. Viikkotunnit 30-37,5h ja työajat arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 10-18 välillä. Palkkaus Kaupan Tes.

Hae tehtävään pikimmiten!

Jos olet valmis liittymään tiimiimme yhteen vuoden jännittävimmistä projekteistamme, kuulemme mielellämme sinusta!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten! Rekrytoinnin seuraavaan vaiheeseen sisältyy videotehtävä, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Jos jokin jäi arveluttamaan, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä rekrytointikonsultti Rauni Puumalaiseen [email protected].

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 29.10.2024 21:59 mennessä.

Karaat Jewelry Oy

KARAAT on suomalainen online-pohjainen korubrändi, jonka intohimona on tehdä kestäviä ja pitkäikäisiä koruja korkealaatuisista laboratoriotimanteista. Missionamme on modernisoida perinteistä timanttikorualaa timanttikoruteollisuutta ja tuomaan sen tähän päivään läpinäkyvyydellä, rehellisyydellä ja luomalla hienoja koruja, joita voi käyttää hyvällä omallatunnolla. Vuonna 2020 perustettu KARAAT on nuori, kasvava startup-yritys, jolla on kunnianhimoinen tavoite tehdä timanttikoruista entistä helpommin lähestyttäviä tuomalla perinteistä timanttikorualaa tähän päivään. Työskennellessäsi meillä olet olennainen osa kasvuamme ja tietoisuuden lisäämistä missiostamme: upeiden, korkealaatuisten timanttikorujen valmistaminen ilman ympäristölle haitallisia vaikutuksia.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä KARAAT-pop-up myymälään

Barona
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti