Skip to main content

Myyjä kuluttajamyyntitiimiin

Haluatko olla edelläkävijä ja viedä kehitystä eteenpäin? Sytytkö asiakastyöstä, innostaako jatkuva kehittyminen ja uusien haasteiden selättäminen? Lue lisää!

Nanopinnoituksien johtava asiantuntijayritys, Team Nanoksi Oy vahvistuu, ja etsii motivoituneita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia, jotka arvostavat kannustavaa työympäristöä ja laadukasta tekemistä. Haemme parhaillaan B2C-myyntitiimimme vahvistukseksi motivoitunutta ja kehittymishaluista myyjää.

Miksi Team Nanoksi?

Kasvavana asiantuntijayrityksenä tarjoamme paitsi mielenkiintoisia työtehtäviä myös kannustavan ja kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät henkilöstöedut sekä:

  • Mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua alan ammattilaiseksi.
  • Hyvät työkaverit ja tiimin tueksesi. Meillä pääset osaksi dynaamista, kannustavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Opimme ja ratkaisemme asioita yhdessä.
  • Tunnetun brändin ja markkinoiden laadukkaimmat tuotteet. Hyödyntämämme menetelmät ja tuotteet ovat pitkän tuotekehitystyön tuotosta ja varmistamme, että asiakkaamme pääsevät nauttimaan laadukkaimmasta lopputuloksesta. Meitä voit edustaa ylpeästi!

Tehtävä: Myyjä pääkaupunkiseudun kuluttaja-asiakkaille

Tehtävänkuvaus:
Työnkuvaan kuuluu monipuolisia myyntitehtäviä, joita voit tehdä Helsingin toimistollamme, asiakaskohteissa sekä etänä. Voit lukea palveluratkaisuistamme osoitteessa https://nanoksi.com/palveluratkaisut/

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi oman koulutuksemme rinnalla
  • Ajokorttia (B) ja valmiutta liikkua asiakaskohteisiin pääasiassa Etelä-Suomen alueella
  • Myynnin nälkäisyyttä, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa 
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtäsi kohtaan 
  • Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimeissä

Työaika: Pääsääntöisesti arkisin välillä 09.00–17.00.

Jos olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja haluat liittyä kasvavaan tiimiimme, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] viimeistään 31.08. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti.

Lisätietoja tehtävästä;

Myyntijohtaja Jukka Laks

+358 40 735 8962

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä kuluttajamyyntitiimiin

Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.08.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti