Skip to main content

Myyjä liikenneasemalle, vakituinen, REVONLAHTI

Haemme asiakasyrityksellemme Revonlahdelle kahta myyjää/ kahvilatyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Palkkaus ilman alan kokemusta vähintään 11,38€/h (1.9.24 alkaen 11,58€/h), mutta kuulemme mielellämme palkkatoiveesi! Tarjoamme työntekijöillemme SMARTUMin!

Työtehtäviisi kuuluu liikennenneaseman kassalla ja kahviossa työskentely monipuolisissa työtehtävissä, sekä mahdollisesti muut liikenneaseman työtehtävät. Työ on monipuolista ja tällä alalla työpäivissä on mukavaa vaihtelua!

Työssä tarvitaan hygieniapassi, tarvittaessa avustamme tämän hankkimisessa. Olemme kiinnostuneita sekä alan konkareista, että sellaisista hakijoista, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään alalla. Tärkeintä on reipas ote työhön ja erinomainen taito palvella asiakkaita.

Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja työvuorot ovat pääasiassa aamuvuoroja. Aloitus sopimuksen mukaan Heinäkuun loppupuolella.

Asiakkaastamme, työstä ja Duuri-tiimistä työnantajana (sekä tarjoamistamme henkilöstöeduista, mm. Smartum!) pääset kuulemaan haastattelussa lisää.

Täytä hakemus kotisivuillamme, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovitaan aika haastattelulle. Haastattelut aloitetaan heti ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana. Nähdään haastattelussa!

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy (3107190-1)

Duuri-tiimi on uuden ajan vuokratyöfirma, jonka missio on tuoda sujuvuutta työmarkkinoille. Toivomme voivamme yllättää työntekijämme positiivisella kokemuksella vuokratyöstä. Yritämme satsata siksi sitoutumista lisääviin tekijöihin. Viime tyytyväisyyskyselyssä NPS (Suosittelisitko Duuri-tiimiä työnantajana) oli 93/100. Olemme yksityisomisteinen kasvava yritys ja tällä hetkellä työllistämme muutaman kymmenen ihmistä eri puolilta Suomea, suurin osa Hämeestä. Eteläisimmät työt ovat PK-seudulla ja Pohjoisimmat Pudasjärvellä ja Yli-Iissä.

Jätä hakemus: http://duuritiimi.likeit.fi/apply/1417379
Työpaikan osoite: Revonlahti, 92350
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.08.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 11.07.2024 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 1a961f24-a5b3-40af-b37a-a115ccfc708c

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä liikenneasemalle, vakituinen, REVONLAHTI

Henkilöstöpalvelut Duuri-tiimi Oy
92400 Siikajoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti