Skip to main content

Myyjiä joulusesonkiin, Kauhava Alahärmä-Kauhava keskusta-Lappajärvi-Alajärvi-Lapua

Haemme osa-aikaisia myyjiä Alkon joulusesonkiin Kauhava keskusta, Kauhava Alahärmä, Lappajärvi, Alajärvi ja Lapua myymäläryhmään?

?Joulu on ruoan ja juoman juhlaa, mikä näkyy myös Alkon myymälöissä. Joulunaika on yksi Alkon merkittävimmistä sesongeista ja valmistaudumme siihen erityisen huolellisesti. Palkkaamme valtakunnallisesti satoja osa-aikaisia myyjiä sesonkityöntekijöiksi varmistamaan, että maailmanluokan palvelu toteutuu jokaisessa asiakaskohtaamisessa myös joulukiireiden keskellä.

?Nautitko asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä?  Olet kenties kiinnostunut myös ruuan ja juoman yhdistämisestä. Meillä saat monipuolista kokemusta maailmanluokan asiakaspalvelutyöstä, kassatyöskentelystä ja pääset auttamaan asiakkaitamme juomavalinnoissa. Työpäiviisi kuuluu myös muita myymälän tehtäviä, kuten varasto- ja hyllytystyö ja verkkokauppamme tuoteluovutuksia.

Takaamme hyvät alkuvauhdit työllesi tarjoamalla kattavan perehdytyksen ja onnistumisen tueksi on tarjolla osaavat kollegat sekä kannustava työyhteisö.? Huomioithan, että työsuhteen alkaessa sinun tulee olla täysi-ikäinen.  Tästä pääset tutustumaan tarkemmin Alkoon työnantajana.

  

Sesonkityöntekijöissä arvostamme ?
* Maailmanluokan asiakaspalveluhenkeä?
* Oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä tarttua empimättä toimeen?
* Halua oppia ja kehittää omaa tuotetuntemusta?
* Sujuvaa suomen kielen taitoa?
* Valmiutta työskennellä joustavasti, etenkin kiireisimmillä viikoilla 51 ja 52

Tarjoamme sesonkityöntekijöillemme ?
* Mahdollisuuden oppia juoman ja ruoan kiehtovasta yhdistämisestä?
* Asiantuntevat ja auttavaiset kollegat?
* Innostavan ja inspiroivan työyhteisön?
* Arvokasta kokemusta maailmanluokan asiakaspalvelutyöstä
* Sesonkimyyjän tehtävässä tuntipalkkamme pääkaupunkiseudulla on 13,21- 13,91€/h ja muualla Suomessa 12,67- 13,33€/tunti sekä lisät mm. iltaisin ja lauantaisin.
* Palkan päälle maksettava ateriakorvaus (á 8,56€) jokaisesta työvuorosta

Jouluajan sesonkityö ajoittuu pääosin marras-joulukuulle. Työpaikkoja on tarjolla ympäri Suomen ja solmittavien työsuhteiden kesto voi vaihdella alueittain. Näissä osa-aikaisissa tehtävissä vähimmäistuntimäärä on 10h/viikko.? Halutessasi voit tehdä myös lisätyövuoroja lähiseudun myymälöissä.

?

Sinustako Alkon sesonkityöntekijä? ?
 

Jos innostuit, kerrothan sen meillekin! Hakemuksestasi olisi mukava saada tietää mikä tässä tehtävässä sinua kiehtoo ja miksi juuri sinä sopisit meille töihin. Olemme laittaneet haun yhteyteen sinulle myös muutamia tärkeitä etukäteiskysymyksiä, jotka auttavat meitä valintavaiheessa eteenpäin. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan päätyttyä 6.10.2024.

  

Hakuprosessimme sisältää seuraavia vaiheita:
* Jätä hakemuksesi sujuvasti järjestelmämme kautta Alkon urasivuilta osoitteessa www.alko.fi/rekrytointi.?Hakuajan jälkeen:
* Saamme joulusesonkiin usein runsaasti hakijoita ja saatamme käyttää valintamme apuna Recright videohaastattelutyökaluamme. Tällöin useampi hakija saa mahdollisuuden esittäytyä henkilökohtaisemmin ja nopeuttaa rekrytoinnin läpivientiä. Kutsu lyhyeen nauhoitettavaan haastatteluun tulee sähköpostitse.
* Haun perusteella jatkoon menijät kutsumme Teams-keskusteluun, jotta saamme puolin ja toisin tutustua toisiimme paremmin sekä kuulla mahdollisia kysymyksiäsi meille päin.
* Huomioithan, että viestimme pääasiallisesti sähköpostitse, joten tarkkailethan postiasi säännöllisesti hakusi aikana roskapostia unohtamatta. Tsemppiä hakuun!

Jos haluat tarkempia lisätietoja tehtävästä tai työskentelystä Alkossa, sinua auttaa mielellään rekrytoinneista vastaava Virpi Harju, [email protected]

Huomioithan, että Alkon joulusesonkiin hakee tuhansia henkilöitä ja kiitämmekin jo etukäteen kärsivällisyydestäsi hakemusten käsittelyvaiheeseen.

Yhteinen Alko – minulle sopiva. Monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus ovat Alkolle tärkeitä arvoja. Haluamme, että mahdollisimman moni voi kokea meidät työnantajana itselleen sopivaksi, ja työyhteisönä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Monenlainen osaaminen, erilaiset kyvyt ja kokemustaustat ovat Alkolle työyhteisönä iso rikkaus ja voimavara. Monimuotoisen työyhteisömme rakentamiseksi kannustammekin monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.

 

Jätä hakemus: https://ars2.equest.com/?response_id=be2d92e63c821ad32e588ac68a848f80
Työpaikan osoite: 62300 Kauhava
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 06.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 23.09.2024 17:08
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4649cafb-d55a-4a23-802f-f960cb3ae093

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Alko vaikuttavuus

Alko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Alko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen fyysiseen terveyteen ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Terveys ja Ympäristö.
Upright data for Alko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä joulusesonkiin, Kauhava Alahärmä-Kauhava keskusta-Lappajärvi-Alajärvi-Lapua

Alko Oy
62300 Kauhava
63500 Alajärvi
62600 Lappajärvi
62100 Lapua
Etelä-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti