Skip to main content

Myynnillinen asiakaspalvelija, Kruunu Herkku Oy, Juva

Nautitko vuorovaikutuksesta monenlaisten ihmisten kanssa ja sujuuko asiakkaiden kohtaaminen sinulta luonnostaan? Haluatko olla osa myyntitiimiä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan asiakkaiden ostopäätöksiin? Jos vastasit kyllä, tämä työtehtävä saattaa olla juuri sinulle!

Kruunu Herkku etsii myyntihenkistä asiakaspalvelijaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin 8–16 välillä.

Tehtävässä pääset luomaan asiakkaille positiivisia kokemuksia, ja autat heitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat tuotteet. Otat rohkeasti yhteyttä puhelimitse, käyt luontevasti keskustelua ja ennen kaikkea innostat asiakkaan toimimaan. Tulet työskentelemään tehtävässä myös tilausten, laskutusten ja asiakastietojen ylläpitämisen parissa.

Odotamme sinulta:

• Yhteistyötaitoja – viihdyt erilaisten persoonien parissa ja rakennat sujuvasti vuorovaikutussuhteita

• Oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia proaktiivisesti muuttuvissa tilanteissa

• Sinnikkyyttä ja positiivinen asennetta, jotka auttavat sinua näkemään haasteet mahdollisuuksina

• Näppäryyttä käyttää IT-järjestelmiä sekä halu oppia uusia sovellusympäristöjä

• Kaupallinen koulutus tai kokemusta tehtävän myynnin tai asiakaspalvelun parista.

Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja asiantuntevassa myyntitiimissämme, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää taitojasi entisestään. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Henkilöstöetuina tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta haasteelta? Tule kanssamme vaikuttamaan suoraan Kruunu Herkun menestykseen – ja samalla omaasi! Lähetä hakemuksesi viimeistään 4.10.2024 mennessä palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuaikana. Toivomme sinun aloittavan työt lokakuun aikana.

Valittu henkilö työllistyy suoraan vakituiseen työsuhteeseen Kruunu Herkulle. Barona toimii rekrytoinnin kumppanina. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Joel Pulkkinen 050 322 3278 arkisin 8–16 välisenä aikana.

Hae paikkaa viimeistään 04.10.2024 20:59 mennessä.

Kruunu Herkku Oy

Kruunu Herkku, Käsin kokattua ruokaa raaka-aineita rakastaen - Pienessä Juvan kunnassa Etelä-Savossa on suuri keittiö, jossa kokkailemme. Meitä on 60 kokkia, 22 paistinpannua ja 15 kattilaa. Olemme perheyritys ja tykkäämme tehdä ruuat itse ja käsin. Kun Kruunu Herkun ihmisiltä kysyy, miten hyväksi kokiksi tullaan, on vastaus yksinkertainen: raaka-aineita pitää rakastaa! Näinhän se on.Reseptimmekään eivät ole salaisuuksia, tämä johtuu siitä, ettei niissä ole mitään muuta kuin tavallisen keittiön perusainesosia. Meille on kunnia-asia tehdä maukasta ja kaikin puolin laadukasta ruokaa, sen olemme syöjille luvanneet. Siksi valitsemme aina laadukkaimmat saatavilla olevat raaka-aineet ja suosimme pientuottajia. Jos pientuottajilta ei ole saatavilla haluamiamme raaka-aineita, suosimme kotimaista. Paitsi silloin kun laadukkain raaka-aine tulee tuotteen syntysijoilta, kuten pasta Italiasta. Käymme myös aina paikan päällä katsomassa, mistä raaka-aineemme tulevat

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myynnillinen asiakaspalvelija, Kruunu Herkku Oy, Juva

Kruunu Herkku Oy
51900 Juva
Mikkeli
Savonlinna
79600 Joroinen
Varkaus
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti