Skip to main content

Myyntiedustaja Kuopio - ideko oy

Haluatko työn, jossa pääset liikkumaan, nauttimaan vapaudesta ja vastuusta sekä kohtaamaan asiakkaita? Innostutko mahdollisuudesta ansaita hyvin reilun palkkamallin ja vahvan tuen avulla? Jos vastasit kyllä, meillä on juuri sinulle sopiva tilaisuus!

Etsimme Idekolle motivoituneita ja ahkeria myyntiedustajia eri paikkakunnille toteuttamaan asiakkaidemme keittiöunelmia. Olitpa kokenut myynnin ammattilainen tai vasta-alkaja, meillä on sinulle loistava mahdollisuus.

Mitä tarjoamme?
Myyntiedustajana suunnittelet ja neuvottelet keittiöratkaisuja asiakkaiden kanssa heidän omissa kodeissaan noin kolmena päivänä viikossa. Yhden päivän käytät tapaamisten sopimiseen, ja noin puolet tapaamisista asiakasneuvottelijamme järjestävät puolestasi. Markkina on valtava, ja asiakkaat arvostavat kotiin tuotua palveluamme.

Vaikka työssäsi teet tulosta ensisijaisesti itsellesi, olet myös osa tiivistä ja toisiaan tukevaa tiimiä. Tiimissäsi on noin viisi myyntiedustajaa sekä myyntipäällikkö, joka tukee sinua matkallasi.

Tarjoamme kattavan koulutuksen, jatkuvan tuen ja erinomaisen korvauksen työstäsi. Palkkaus: Takuupalkka + provisio + korvaukset + bonukset. Myyntiedustajamme ansaitsevat 2500-7000 euroa kuukaudessa.

Ja mikä parasta, suurin osa esimiehistämme on kasvanut myyntityön kautta, ja haluamme tarjota tämän mahdollisuuden myös sinulle.

Millainen henkilö menestyy tehtävässä?
Meille tärkeintä on, että olet innostunut ja motivoitunut oppimaan sekä tekemään vuorovaikutuksellista myyntityötä. Aiempi kokemus myynnistä, kalustealasta, remontoinnista tai rakentamisesta ei ole välttämätöntä opetamme kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi.

Huomioithan, että liikkumiseen tarvitset ajokortin ja oman auton.

Jätä hakemus: https://idekosuomi.teamtailor.com/jobs/4915139-myyntiedustaja-kalustemyy...
Yhteystiedot: https://idekosuomi.teamtailor.com/jobs/4915139-myyntiedustaja-kalustemyy...
Työpaikan osoite: Kuopio
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.09.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.09.2024 09:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5833dedf-a7dd-4cdd-a7a0-7f7d000697ba

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti