Skip to main content

Myyntiedustajia Jyväskylään

Onko sinulla kova myynnin nälkä ja into oppia uutta ja onnistua? Oletko kilpailuhenkinen, motivoitunut, kunnianhimoinen ja sytyt hyvälle tiimihengelle sekä hyville tuloksille?

Hei myynnin ammattilainen tai myynnistä kiinnostunut!

Onko sinulla kova myynnin nälkä ja into oppia uutta ja onnistua?

Oletko kilpailuhenkinen, kunnianhimoinen ja motivoitunut tiimipelaaja?

Haluatko päästä tarjoamaan asiakkaille loistavaa asiakaspalvelua sekä tarpeellista ja laadukasta tuotetta, jonka takana on helppo seistä?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme myyntiedustaja tiimiimme Keski-Suomeen!

 

⚡️ Aito Talotekniikka on nuorekas yrittäjävetoinen pientalojen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Tavoitteenamme on asettaa uudet standardit talojemme kunnossapidolle ja peruskorjaukselle. Tarjoamme asiakkaillemme heidän elämänsä parhaan remonttikokemuksen, joka on helppo, nopea ja oikein hinnoiteltu - 100 % tyytyväisyystakuulla.

Myyntiedustajana Aidolla:

Työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, asiakaskäynnit ja niillä sähköjärjestelmien kuntoarviointi, tarjousten tekeminen sekä kauppojen klousaaminen. Suurin osa käynneistä tulee meidän huippuosaavalta buukkitiimiltä, mutta käyntejä tulee myös hankkia itse, niin puhelimitse kuin kasvotusten.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä, jotta pääset hurauttamaan asiakastapaamisille. Työskentelemme silloin, kun asiakkaalle sopii, mutta pääasiassa käynnit ovat arkisin kello 10-18.
 

Miksi Aidolle?

  • Me Aidolla haluamme tehdä asiat toisin ja haluamme erottua tällä suurella työmaalla välittämällä aidosti asiakkaistamme. Asiakas on meille ihminen eikä keikka tai asiakastunnus. Tavoitteenamme on 100 % asiakastyytyväisyys.
  • Meillä on mitä mahtavin energinen ja nuorekas tiimi, jossa jokaista tekijää arvostetaan. Saat olla oma itsesi, ja tuoda persoonaasi esiin.
  • Saat tarjota asiakkaille laadukasta ja tarpeellista tuotetta ja palvelua, jonka takana on helppo seistä.
  • Kotien sähkösaneeraus on markkinana tuore, joten muihin remontteihin verrattuna potentiaalisia asiakkaita on enemmän ja kilpailua vähemmän.
  • Työsi tulokset näkyvät suoraan palkkapussissasi. Meillä kollegasi tienaavat keskimäärin kaikkea 3 000 - 5 500 €/kk välillä, mutta huipputekijällä on mahdollisuudet vielä huomattavasti korkeampiin ansioihin.
  • Meillä hyvistä tuloksista palkitaan ja kisaillaan tosissaan - vaikkakin pilke silmäkulmassa.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Voit olla jo kokenut myyntitykki tai vasta-alkaja myynnin saralla - tärkeintä on positiivinen ja periksiantamaton asenne, sekä intohimo myyntityötä kohtaan. Me taas varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tietotaito ja resurssit työssä menestymiseen.

Sovit myyntiedustajaksi erinomaisesti, jos olet luonteeltasi energinen, motivoitunut ja aikaansaava. Nautit siitä, että pystyt itse vaikuttamaan työpäiviisi, ja saat työskennellä ihmisten kanssa. Sytyt myyntikilpailuista, ja olet valmis menemään vaikka läpi harmaan kiven voittaaksesi. Pitkäjänteinen myyntityö kysyy myös kärsivällisyyttä ja asiakkaiden löytäminen luovuutta - myyntityössä ei ole oikotietä onneen.

 

Muuta tietoa:

Aloitus: Mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kesto: Vakituinen, kokoaikainen.

Sijainti: Liikkuva työ koko Aidon toiminta-alueella. Toimistomme sijaitsee osoitteessa: Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä. 

Palkka: Työsi tulokset näkyvät suoraan palkkapussissasi. Meillä kollegasi tienaavat keskimäärin kaikkea 3 000 - 5 500 €/kk välillä, mutta huipputekijällä on mahdollisuudet vielä huomattavasti korkeampiin ansioihin.

    Tehtävän hakeminen onnistuu helposti ilman CV:tä tai hakemuskirjettä - vastaa vain linkin takaa löytyviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi viimeistään 7.8.

    Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Hannu Mustonen (050 536 1819 | [email protected]).

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Myyntiedustajia Jyväskylään

    Keski-Suomi
    Kokopäiväinen, Vakituinen

    Julkaistu 08.07.2024

    Yrityksen koko: 
    50 - 99 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti