Skip to main content

Nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä uusiin tehtäviin pankin sisällä, haemme Lammin Säästöpankille myyntijohtajaa vastaamaan yrityspalveluiden liiketoiminnasta ja asiakassuhteista. Johdat osaavaa ja menestyvää tiimiä, jolla on merkittävä markkina-asema alueemme yritysasiakkaissa. Pankillamme on selkeät ja kunnianhimoiset kasvutavoitteet, joiden toteuttamisessa sinulla on merkittävä rooli.  

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on meille menestyksen avaintekijä ja olemme saaneet tunnusta mm. Great Place to Work -arvioinnissa. Menestyt tehtävässä rakentamalla luottamusta henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien välillä. Johdat myyntitiimiä kohti kannattavaa kasvua innostaen ja vakautta luoden. 

Toivomme sinulta: 

  • Kokemusta myyntityön johtamisesta rahoitusalalla 
  • Yritysrahoituksen tuntemusta sekä asiakaslähtöistä otetta 
  • Näyttöjä tiimin menestyksekkäästä johtamisesta ja osaamisen kasvattamisesta 
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa 

Tehtävässä menestymistä edesauttavat erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky valmentaa henkilöstöä ja sitouttaa asiakkaita. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yritysliiketoiminnan johtajana sekä vaikuttaa Lammin Säästöpankin kasvuun ja kehitykseen. Tehtävässä sinua tukevat liiketoimintajohtajamme Anna-Maija Kuosmanen sekä pankin johtoryhmä.  

 

Hae rohkeasti tehtävään hakulomakkeen kautta! 

Tässä vaiheessa emme tarvitse CV:tä emmekä muita hakudokumentteja. Riittää, että vastaat muutamaan taustaasi kartoittavaan kysymykseen! 

Ota yhteyttä:
Sijainti: Hämeenkatu 14, 05800 Hyvinkää

Lammin Säästöpankki

Lammin Säästöpankki toimii lähellä asiakkaitaan Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. Asiantuntijamme 6 konttorissamme varmistavat, että asiakkaamme saavat juuri heille parhaiten sopivat säästämisen, sijoittamisen ja päivittäisasioinnin palvelut. Tarjoamme myös ensiluokkaista asiantuntijapalvelua yrit-täjäasiakkaille. Lammin Säästöpankki on paikallinen, luotettava ja vastuullinen pankki, joka on toiminut jo vuodesta 1877.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntijohtaja

Lammin Säästöpankki
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti