Skip to main content

Myyntineuvottelija

Myyntitykki Haussa – Liity Menestyjien Joukkoon Kuopiossa!

Etsimme asiakkaallemme innokasta myyntitykkiä vakituiseen työsuhteeseen elokuusta alkaen. Tehtävässä pääset myymään yrityksille profiloituja vaatteita ja tuotteita tunnetuilta brändeiltä tunnetussa sekä hyvämaineisessa yrityksessä. Tämä työ ei sovi kaikille – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Sinulta odotamme aiempaa kokemusta myyntityöstä, ja kokemus yritysmyynnistä on suuri etu. Etsimme ihmisläheistä henkilöä, jolla on halu vaikuttaa omalla tekemisellään positiivisesti omaan ansaintaansa. Työ vaatii matkustamista asiakkaiden luona Pohjois-Savon alueella, joten ajokortti on välttämätön, ja oma auto on toivottava. Menestyminen tässä tehtävässä edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti.

Työ on kokopäiväinen, ja palkkaus koostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Koeaikana pohjapalkka maksetaan korotettuna. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tavoitteellisessa ja kannustavassa ympäristössä. Haku on auki 15.7. asti, jonka jälkeen olemme kaikkiin yhteydessä miten prosessi etenee osaltasi.

Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tule mukaan ja auta meitä saavuttamaan yhdessä loistavia tuloksia!

Rekry Group Oy / Eikä töissä vielä kaikki...

Inhimillisyys, tasa-arvo ja toisten kunnioittaminen ovat meille tärkeitä arvoja. Meillä saat olla juuri se kuka olet.

Rekry Group Oy on henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin sekä rekrymarkkinointiin keskittynyt palveluyritys. Toimintamme kulmakiviä on paikallisuus, positiivisuus, aktiivisuus, tavoitettavuus, nopeus, helppous ja luotettavuus.

Keskeistä toiminnassamme on tehokas ja luotettava rekrytointiprosessi sekä vahva osaaminen markkinoinnista. Olemme sitoutuneet kohtelemaan jokaista työnhakijaa sekä -tekijää yhdenvertaisesti ja syrjimättä.

Jätä hakemus: http://rekrygroup.likeit.fi/apply/1119158
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 15.07.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 17:07
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: ea49b582-d106-41b6-9c6a-3becc0b7b22e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija

Rekry Group Oy
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti