Skip to main content

Myyntineuvottelija/Puhelinmyyjä

Kelit kylmenevät jälleen ja pitkä talvi on taas edessä, miltä kuulostaisi hieman erilainen arki Thaimaan trooppisessa ilmastossa pakkaskelien sijaan?

 

Jos vastasit, että erittäin hyvältä niin kannattaa lukea tämä ilmoitus ja hakea mahdollisimman nopeasti. Me nimittäin tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Thaimaan auringossa ja vieläpä mukavassa suomenkielisessä työporukassa. Haemme alati kasvavaan tiimiimme uusia tulokkaita sekä vanhoja konkareita - myyntityössä asenne ratkaisee! Avoimet paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja valintasi mukaan, töitä voi tehdä joko Bangkokissa, Pattayalla, tai vaihtoehtoisesti etänä.
- Bangkokin toimisto sijaitsee toimistorakennuksessa Ekkamain BTS Skytrain-aseman kupeessa.
- Pattayan toimisto sijaitsee kivenheiton päässä rannalta, viihtyisällä Phratamnakin alueella.

- Joustava etätyöskentelymahdollisuus, työskentele juuri sieltä mistä sinulle parhaiten sopii!

Yrityksestämme:
Nordic Marketing Service Co., Ltd on Thaimaan pääkaupungissa, Bangkokissa vuonna 2017 perustettu telemarkkinointiyritys. Meillä on jo useamman vuoden ajan ollut toinen myyntitoimisto myös Pattayalla. Tällä hetkellä työllistämme yli 40 myynnin sekä asiakaspalvelun ammattilaista erilaisiin mielenkiintoisiin projekteihimme. Olemme Thaimaassa yksi alan vanhimmista ja suurimmista työllistäjistä suomalaisille. Tunnetut kotimaiset yritykset ja laadukkaat tuotteet takaavat, että myynti kulkee jokaisella. Saman katon alta löytyvät aina kuluttaja- sekä yritysmyyntiprojektit ja asiakaspalvelu. Tarjoamme työntekijöillemme kuukausittaisen 50 000 THB (n. 1375 €) takuupalkan lisäksi kannustavat myyntiprovisiot ja -bonukset. Näin pääset itse vaikuttamaan siihen paljonko tienaat!

Yrityksellemme on myönnetty BOI (Board Of Investment) sertifikaatti, joten hoidamme kaikille työntekijöillemme asianmukaisen työviisumin ja -luvan. Yrityksemme kustantaa myös viisumista sekä työluvasta aiheutuvat kulut. Uusien työntekijöiden saapuessa Thaimaahan olemme tarvittaessa apuna asunnon etsinnässä ja muissa uuteen maahan asettumiseen liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta:
o Halua asua ja työskennellä Thaimaassa
o Positiivista ja motivoitunutta asennetta
o Halua ylittää sekä omat että tiimin tavoitteet
o Hyviä kommunikointitaitoja (Suomen kieli)

Tarjoamme:
• Loistavan takuupalkan (50 000 THB)
• Motivoivat myyntiprovisiot ja bonukset
• Mielekkäät työajat ja viihtyisän toimiston
• Ja mikä tärkeintä, Thaimaan parhaimman työporukan!

Katsomme aikaisemman kokemuksen myynnin parista eduksi, mutta se ei ole edellytys, sillä tarjoamme aina projektikohtaisen perehdytyksen ja koulutuksen uusille työntekijöillemme. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Jos sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Pääset halutessasi tutustumaan toimistojemme arkeen sekä elämään Thaimaassa Instagramin puolella, @nmsnordic tai Facebookissa sivullamme Nordic Marketing Service!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti