Skip to main content

Jakaja Oy on vuonna 1988 perustettu yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja -laitteita sekä siilostoja ja teräsrakenteita. Jakajan toimialana on materiaalinkäsittelyjärjestelmien kokonaistoimitukset, yksittäiset laitteet, sekä niiden varaosat. Projektitoimituksiimme kuuluvat esimerkiksi rehu-, vilja sekä elintarviketuotteiden käsittelyssä tarvittavat laitteet, kuten ketju- sekä ruuvikuljettimet, elevaattorit sekä pneumaattiset siirtolinjat. Olemme Jakajalla toimittaneet projekteja menestyksekkäästi mm. suurten elintarviketeollisuuden, kemianteollisuuden sekä rehuteollisuuden yritysten tarpeisiin laajalti ympäri Suomea. Asiakassuhteemme ovat hyviä ja pitkäaikaisia. Jakaja Oy:n toimitilat sijaitsevat Raumalla Isometsän teollisuusalueella. Yrityksen henkilöstön määrä on tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Toimintaa on tukemassa myös monipuolinen ja luotettava alihankintaverkosto.

Haemme nyt asiakkaallemme Jakaja Oy:lle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Raumalle vakituiseen työsuhteeseen.


Jakaja Oy vahvistaa myyntiään kasvunsa tueksi ja hakee kesällä aloittaneelle myyntipäällikölle kollegaa. Tässä roolissa olet avainasemassa kasvavan ja kehittyvän yrityksen menestyksessä. Jakaja Oy on vielä pienehkö ja ketterä toimija, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa vastuuta myynnin kehittämisestä käytännönläheisesti ja olla suoraan vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen.

Pääset osaksi dynaamista työympäristöä, jossa tekninen osaaminen ja asiakaslähtöinen myynti yhdistyvät, ja sinulla on todellinen mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa yhdessä yrityksen kanssa.

Työnkuvassasi ylläpidät ja kehität asiakassuhteita, kohdaten asiakkaita henkilökohtaisesti ja ymmärtäen heidän tarpeensa syvällisesti. Vastaat asiakkaiden vaatimuksiin räätälöidyillä ratkaisuilla ja toimit aktiivisena linkkinä yrityksen ja asiakkaan välillä. Tehtävänäsi on varmistaa, että asiakkaille tarjottavat palvelut ja tuotteet vastaavat heidän odotuksiaan, ja viet myynti-prosesseja eteenpäin alusta loppuun asti. Samalla olet vastuussa jatkuvasta asiakas-tyytyväisyyden seurannasta ja uusien ratkaisujen löytämisestä asiakkaiden tarpeisiin, mikä tukee yrityksen kasvua ja pitkän aikavälin menestystä.

Voit olla joko myyntitehtävissä nouseva tähti, jolla on halu kasvaa ja kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi, tai kokeneempi myyjä, joka etsii uusia haasteita pienemmässä ja ketterämmässä organisaatiossa, jossa monipuolinen ja vastuullinen myyntityö tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa suoraan yrityksen kasvuun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Käytännön kokemusta tuotantoympäristöstä / konepajateollisuudesta ja valmistustekniikoista (koneistus ja hitsaus)
  • Laitteiden ja komponenttien tuntemusta sekä tarjouslaskennan osaamista
  • Projektipuolen tuntemusta ja AutoCAD/SolidWorks -lukutaitoa
  • Osto-/hankintakokemusta
  • Tehtävään sopivaa teknillistä koulutusta
  • Suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa
  • Oman auton käyttömahdollisuutta ja ajoittaista matkustusvalmiutta
  • Joustavuutta työaikoihin sekä mahdollisuutta työskennellä Jakajan toimitiloissa Raumalla

Arvostamme lisäksi erityisesti oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä hakea aktiivisesti tietoa ja ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Tehtävässä painottuu vahvasti tekninen osaaminen, mutta kyky kommunikoida selkeästi ja vakuuttavasti on avainasemassa myyntiprosessissa.

Jos koet täyttäväsi nämä vaatimukset ja etsit uusia haasteita myyntipäällikön roolissa, tämä voi olla sinulle sopiva mahdollisuus!

Hakeminen:

Rekrytoinnista vastaa Experis / ManpowerGroup. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian oheisen linkin kautta palkkatoiveesi kera.

Aloitamme haastattelut jo hakuajan sisällä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemuksen jättämistä ei kannata aikailla! Töiden aloitus sopimuksen mukaan / alkuvuodesta 2025.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat:

Senior Recruitment Consultant Sari Pertola-Kupiainen, [email protected], p. 050 406 2465

Talent Acquisition Consultant Miia Sinkko, [email protected], p. 040 193 0347

Tule mukaan kehittämään räätälöityjä ratkaisuja ja liity osaksi Jakaja Oy:n kasvutarinaa!

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti